fit20 voor bedrijven

Fit20 in-company fitness bij Randstad Diemen

fit20 in-compagny bij TWB Thuiszorg met aandacht Roosendaal

fit20 in beeld
gebracht

fit20 in de
media

Kijk binnen bij fit20

fit20 facts

Oergezond: een handig lifestyle boekje

gezocht: franchisenemers

fit20 op Social Media

Fitness met Personal Trainer in Almere

Fit20 Almerefit20 Almere

Transistorstraat 71-D
1322 CK  Almere
Google Maps (routebeschrijving)


(036) 82 00 276
almere@fit20.nl  

Jouw personal trainer en studio eigenaar is Gerda Rebel.
Je kunt haar op twitter volgen via: @fit20Almere.

 

fit20 Almere fitness studio met personal trainingWie is Gerda Rebel?

Wat maakt je zo’n goede personal trainer?
Ik heb kennis van zaken over de fit20 methode van trainen. Ik motiveer, enthousiasmeer en bewaak de trainingsresultaten.  Ik let op een correcte houding en uitvoering en zorg dat ik als stok achter de deur fungeer. Ik zie de training in een breder perspectief, dat wil zeggen in samenhang met een juist voedingspatroon en met voldoende periodes van rust. Vanwege mijn achtergrond als verpleegkundige heb ik kennis van het menselijk lichaam, kan ik eventuele klachten en blessures goed inschatten.

Wat kenmerkt je personal trainingsstijl? Hoe ga je met je klanten om?
Samen met de klant zoek ik naar zijn/haar grenzen op fysiek gebied. Dit vraagt om sensitiviteit: ik respecteer andermans grenzen en privacy. Wat aan informatie door klanten wordt gegeven, blijft binnen de muren van de studio. Ik maak graag persoonlijk contact en houdt het contact lichtvoetig. Ik ben enthousiast over de training en leg graag uit wat voor voordelen fit20 heeft voor iemands gezondheid. Indien wenselijk geef ik advies over voeding, supplementen en leefstijl en verwijs door naar andere deskundigen als meer informatie wenselijk is.

Wat vind je belangrijk in je relatie met je klanten?
Ik bouw een vertrouwensrelatie met klanten op. Ik ben geïnteresseerd in wat hen bezighoudt en zal altijd trachten het trainen zo aangenaam mogelijk te maken door aandacht te schenken aan hun welzijn, oog te hebben voor detail en zorg te dragen voor een aangename (schone, rustige) omgeving.

Wat is het grootste compliment dat je van een klant hebt gekregen?
Hier volgen er een paar: “Eerlijk is eerlijk: ik voel me fitter en sterk. Laatst deed ik weer eens een circuit op de reguliere sportschool. Dit stelde niets meer voor” en “Ik heb me nog nooit zo fit en sterk gevoeld”. Of: “Gerda, my always positive personal coach” en “Ik ga door met trainen ook omdat jij zo’n leuk mens bent en het goed doet”.

Hoe motiveer je je klanten? Wat is je beste trainingstip?
Ik motiveer klanten door ze te wijzen op hun vorderingen, de opgebouwde kracht en toegenomen vitaliteit. Herinner mensen aan hun doelstelling: geef positieve feedback als kleren losser zitten, men strakker in vel zit etc. Door (soms) te beamen dat fit20 niet altijd leuk is maar wel functioneel .Beste trainingstip: eenmaal per week fit20 doen, de juiste voeding gebruiken en voldoende uitrusten/hersteltijd nemen.

Wat vind je zelf van fit20?
Een van de betere trainingsmethodes van deze tijd met goede en meetbare resultaten. Effectief en efficiënt. Goed in te plannen en daardoor vol te houden. Mind-body effect: geeft meer zelfvertrouwen door letterlijk beter in lichaam te zitten, maakt hoofd leeg, geeft focus. Goed gevoel om niet hijgend en puffend een trap te hoeven nemen, bijvoorbeeld.

Welke resultaten zie je bij je klanten?
Sommige klanten maken een transformatie door: zien er letterlijk en figuurlijk lichter en vitaler uit. Spectaculair dat mensen vage rug-en nekklachten kwijt raken, andere sporten beter kunnen uitoefenen en in het dagelijks leven de effecten van fit20 ervaren. Denk hierbij aan: makkelijker een trap oplopen, spullen kunnen optillen, minder herstel nodig hebben na tuinwerkzaamheden etc.

Fit20 Almere Fitness met Personal Trainer

Hoe ziet je ideale vakantie eruit?
Mijn ideale vakantie na hard werken speelt zich af in een zonnige omgeving met een mix van cultuur en natuur. Afwisselend wandelen in de natuur en in de zon liggen. Boeken mee, lekker uit eten en mensen kijken.

 

Route

fit20 opent 57ste studio in Stadskanaal

In de voormalige veenkolonie Stadskanaal, één van de grootste plaatsen van de provincie Groningen, heeft fit20 Stadskanaal de deuren geopend!

meer

Politica Lutz Jacobi opent fit20 Heerenveen!

Friesland is nog een fit20 studio rijker en wel in Heerenveen.

meer
Lifestyle

fit20 ziet haar innovatieve trainingsprogramma als belangrijk onderdeel van een breder lifestyle programma. Meer weten over onze kijk op een gezonde levensstijl? Lees ons boek "Oergezond".

Adres gegevens

fit20 Franchise BV
Konijnenbergerweg 3
8051 CC Hattem

(085) 27 31 965
info@fit20.nl