Wegens overheidsmaatregelen is fit20 gesloten

Tot onze grote spijt moeten vanwege de afgekondigde lockdown de fit20 studio’s per direct sluiten. Wij hadden jou heel graag je wekelijkse gezondheidstraining willen blijven geven, juist nu we opnieuw op alle vlakken sterk in onze schoenen moeten staan. Maar deze vergaande lockdown, met óók de oproep zo min mogelijk te reizen en zoveel mogelijk thuis te blijven, maakt het voor de studio’s onmogelijk om geopend te blijven.


Dit betekent dat onze kerstsluiting, die volgende week donderdagavond zou ingaan, wordt vervroegd. We gaan er vanuit dat we na 19 januari, als de lockdown afloopt, weer heropenen.


We zullen je de komende weken op zoveel mogelijk manieren te helpen om gezond en fit te blijven. Zo bieden wij fit20 noodrantsoen trainingen aan. Ook kan je ons hier of op andere sociale media volgen om up-to-date te blijven.

Bekijk hier de fit20 noodrantsoen trainingen

Waarom fit20?

1

altijd persoonlijke begeleiding

2

complete gezondheidstraining in 20 minuten per week

3

géén gedoe: omkleden en douchen niet nodig

“Het heeft een enorme impact op je gezondheid”

Mike Weerts in gesprek met José van den Berg

fit20-beoefenaar José van den Berg vertelt aan Mike Weerts hoe fit20 haar leven heeft veranderd in de eerste aflevering van De Kracht van Kracht.

Bekijk hier José's video

“Ik blijf dit doen zolang ik dat kan”

Michiel van Haastert (arts) doet gewoon fit20!

Ik vind het ook nog steeds heerlijk dat ik zo uit mijn werk de training kan doen. Niet zweten en geen omkleedgedoe. De begeleiding is prettig en het kost me weinig tijd. Dat is een enorme winst.

Lees verder

Vraag je gratis kennismaking aan

1. Zoek en kies jouw dichtstbijzijnde studio
Type an address
2. Vul het formulier in

Maak eerst een studiokeuze...