fit met diabetes

Weet je dat er in Nederland 10.000 kinderen zijn met diabetes type 1? En 100.000 volwassenen? Naast de miljoen mensen die diabetes type 2 hebben? En dat daar iedere week 1000 mensen bij komen? Daarom is de Bas van de Goor Foundation zo ontzettend belangrijk. De stichting helpt mensen met diabetes én hun gezinnen. Door ze te laten zien en te laten ervaren hoe heilzaam het is om in beweging te komen. In de Changed by Charity maand oktober willen wij samen met jou zoveel mogelijk geld in zamelen voor al deze mensen met diabetes. Om hun leven iets makkelijker en leuker te maken.

Doneer nu!

Wat kan jij doen?

Je kan gewoon doneren. Je kan ook een flesje water kopen. In bijna alle fit20-studio’s is het speciale en zeldzame ‘van de Goor’ water te krijgen. Als álle fit20’ers een steentje bijdragen kunnen we de Bas van de Goor Foundation een prachtig bedrag geven. Waar zijn stichting zoveel mensen mee kan helpen. Hoe mooi zou het zijn als we in aanloop naar 14 november wereld diabetesdag een hele grote glimlach op het gezicht van Bas zien verschijnen…?

Wat doen wij?

Iedere week trainen er bij de fit20 studio’s mensen met diabetes. Zij hebben veel baat bij de training. Vanwege de goede begeleiding en vanwege het positieve effect dat de fit20 training op diabetes heeft. We steunen de Bas van de Goor Foundation door de Changed by Charity maand te organiseren. Op landelijk en op studio niveau. Wist je dat krachttraining zoals fit20 voor mensen met diabetes heel belangrijk is?

“Beweging is medicijn”

Marieke van Iwaarden heeft diabetes type 1 en traint bij fit20 Bergen op Zoom

Bij de Changed by Charity maand voor de Bas van de Goor stichting horen natuurlijk een paar mooie verhalen van fit20’ers met diabetes. Zo is fit20’er Marieke van Iwaarden diabetes verpleegkundige bij Thuiszorg West Brabant. Ze merkt dat de fit20 training een goede piekbelasting op het hele lijf geeft.

Lees Marieke’s hele verhaal

“Sinds fit20 suikerwaardes flink verbeterd”

John Kwakernaat heeft diabetes type 2 en traint bij fit20 Valkenswaard.

John traint nu iets meer dan twee jaar bij fit20 Valkenswaard en dat werpt wel zijn vruchten af, vertelt hij. Hij heeft al 15 jaar medicatie voor Diabetes type 2 en sinds hij de fit20 training doet, is daar nu 1 tablet van af! Bewegen is goed voor diabetes. Steun daarom de Bas van de Goor Foundation.

Lees John’s hele verhaal

“Sinds fit20 minder diabetes medicatie!”

Til Kleine heeft diabetes type 2 en traint bij fit20 Huizen

Als je bij de Rai werkt en daar vaak 20 kilometer per dag moet lopen, kun je wel een sterk en gezond lijf gebruiken. Til Kleine is tevreden en dankbaar voor wat de fit20 training voor haar en voor haar diabetes type 2 doet.

Lees Til’s hele verhaal

“Ik raad fit20 bijna dagelijks aan mijn patienten aan”

Lotje werkt als praktijkondersteuner samen met fit20 én met de Bas van de Goor Foundation. Ze traint bij fit20 Wassenaar.

Riccardo Masmeijer van fit20 Wassenaar nodigde mij uit om om kennis te maken. Als praktijkondersteuner doe ik veel met beweging in mijn begeleidingsgesprekken dus ik heb de studio bezocht. Daarna ben ik zelf lid geworden! Sindsdien doen Riccardo en ik samen leuke gezondheidsprojecten samen zoals de diabetes challenge van de Bas van de Goor foundation.

Lees Lotje’s hele verhaal

fit20 ervaren?

Kende je fit20 nog niet en ben je door de challenge op onze site gekomen. Ervaar fit20 met de gratis en vrijblijvende kennismakingstraining. Vul hieronder je gegevens in en we zien je snel in één van onze studio's.

Gratis ervaren