Changed by Charity

fit20 heeft de maand april uitgeroepen tot Changed by Charity maand. Dit jaar wordt gedurende de hele maand april in alle fit20 studio’s geld ingezameld voor Stichting MS Research.


Stichting MS Research doet belangrijk onderzoek naar de ziekte Multiple Sclerose. De Olympische schaatsbroers Ronald en Michel Mulder zijn al jarenlang ambassadeurs voor MS Research daarom ondersteunen zij het fit20 initiatief.


Doneer aan Stichting MS Research door op deze link te klikken of de QR-code te scannen met je mobiel.

Doneer nu!

#SluitaanvoorMS

De schaatstweeling, Ronald en Michel Mulder, daagt iedereen uit een filmpje van zichzelf en anderen in een zo lang mogelijke schaatstrein te posten: #SluitaanvoorMS.

fit20 hoopt samen met Michel en Ronald in april 50.000 euro voor Stichting MS research in te zamelen. Daar kan jij bij helpen door 1,- te doneren of meer natuurlijk ;-)

#SluitaanvoorMS doneer nu!

#BeattheMulderS

De Olympische schaatsbroers Ronald en Michel Mulder zijn al jarenlang ambassadeurs voor Stichting MS Research. Daarom ondersteunen zij het fit20 initiatief door een uitdaging aan te gaan met alle fit20 klanten. Bekijk de video en doe mee! Dat is maximaal 2,- per training in de maand april.

#BeattheMulderS doneer nu!

“Iedere euro voor MS Research is een hele mooie euro!”

Ingeborg Jansen heeft MS en traint bij fit20 AssenDe oorzaak van MS is eigenlijk nog steeds onduidelijk. Onderzoek is heel belangrijk. En MS is een moeilijke ziekte. Iedere euro die tijdens de Changed by Charity maand aan MS Research gedoneerd wordt is dan ook een hele mooie euro!

Lees Ingeborg's hele verhaal

“Heel belangrijk dat er juist op deze manier een keer aandacht voor MS is”

Anuschka Franken heeft MS en traint bij fit20 Amsterdam Nieuw WestIk vind de Changed by Charity actie dan geweldig! Heel belangrijk dat er juist ook een keer op deze manier aandacht voor MS is, niet over een nieuw medicijn, maar iets positiefs. Iets natuurlijks en wat iedereen zonder risico’s kan proberen. Daar gaat te weinig aandacht naar toe.

Erica blijft steevast bij fit20 trainen!

Erica Post heeft MS en traint bij fit20 AlmereDestijds kwam ze met een rollator binnen en nu kan ze al weer jaren korte stukken zonder rollator lopen. Recente successen zijn dat ze haar kleinkind weer kan optillen en met een verhuizing een kast kon verschuiven. Naarmate ze ouder wordt heeft Erica iets meer coördinatie problemen. Ze loopt daarom wel meer met haar stok. Daarom blijft ze juist steevast met fit20 haar benen trainen. Erica ondersteunt de Changed by Charity actiemaand van harte!

“MS wordt vaak vergeten”

Joke Lanting heeft MS en traint bij fit20 AssenEen acht-urige werkdag was eigenlijk al langer te veel. Ik ben toen omgeschoold naar fitnessinstructeur en kwam door een vacature in contact met fit20. Ik had weleens van fit20 gehoord en was, zoals iedereen natuurlijk, sceptisch. Bij de eerste training was ik om! Het gaf een heel goed gevoel, ik kàn dit dus! Ik kon bij fit20 als Personal Trainer aan de slag. Ik heb de opleiding bij de fit20 Academy gedaan en mijn certificaat Brons en Zilver gehaald.

“Er is meer MS dan ik dacht”

Marja Evers heeft MS en traint bij fit20 Uden


Ik vind de MS actie van fit20 heel goed. Sowieso dat mensen met MS er zo misschien achter komen dat fit20 heel goed voor ze kan zijn. En om meer aandacht voor MS te vragen. Ik loop collecte voor MS en zo ontdekte ik dat er meer MS is dan ik dacht. Ook onder jongeren. Dat had ik niet verwacht. Ik hoop dat er een mooi bedrag wordt ingezameld.

fit20 ervaren?

Kende je fit20 nog niet en ben je door de challenge op onze site gekomen. Ervaar fit20 met de gratis en vrijblijvende kennismakingstraining. Vul hieronder je gegevens in en we zien je snel in één van onze studio's.

Gratis ervaren