Waarom fit20 de beste gezondheidstraining is

Waarschijnlijk zit jij te veel en beweeg je te weinig. Net zoals 80% van de Nederlanders. Je voelt je misschien niet thuis of veilig in een sportschool of je kan de discipline niet opbrengen om daar wekelijks een paar keer naar toe te gaan. Zeker in de Covid tijd maak je je zorgen over je gezondheid. Je bent druk en moet al heel veel. Misschien heb je rugpijn, of andere lichamelijke klachten, of een chronische aandoening zoals 60% van de Nederlandse bevolking.


Hierdoor ontstaan problemen. Omdat je zoveel minder en al helemaal niet intensief beweegt nemen je spieren vanaf je dertigste af. Die gestage spierafname lijkt een grote rol te spelen bij het ontstaan van de meest voorkomende ziekten van deze tijd. Jouw spieren blijken de belangrijkste bepalende factor voor een lang en gezond leven te zijn.


Doordat goed getrainde spieren allerlei gezondheidsbevorderende stoffen afgeven ontstaan er uiteenlopende verbeteringen in je gezondheid. In je immuunsysteem, je lichaamssamenstelling, je botdichtheid en je hersenen. Daarom is fit20 een gezondheidstraining. In deze punten leggen we uit waarom:


20 minuten per week

Trainingen bij fit20 zijn 20 minuten per week. Door de intensieve trainingsprikkel heeft het lichaam namelijk een rustperiode van 5 tot 7 dagen nodig. Met twee trainingen train je dus eigenlijk minder goed omdat je lichaam niet kan herstellen.

Personal training

Je moet bij fit20 wél leren om je zwaarder in te spannen dan je gewend bent. Daarom word je altijd door een gecertificeerde fit20 trainer begeleid. De begeleiding wordt ondersteund door speciale technologie. Je trainingsresultaten worden iedere week vastgelegd in een App.

Je transpireert niet

Omdat de fit20 training in een gekoelde studio plaatsvindt transpireer je niet. Daarom hoef je je niet om te kleden of te douchen. Je training is altijd op afspraak op een vast tijdstip.

Je traint veilig

In de fit20 studio’s zijn nooit meer dan drie personen tegelijk aanwezig. Er wordt op 1,5 meter afstand getraind. Er is veel aandacht voor hygiëne, ventilatie en luchtvochtigheid. Zwaar hijgen doe je niet of maar een paar seconden. Als je wilt train je met een mondkapje.

Vergelijking met sportschool

Omdat je altijd begeleid wordt door een personal trainer kan je de tarieven van een fit20 training niet vergelijken met die van een sportschoolabonnement. Als je ze vergelijkt met personal trainer tarieven zijn ze laag.

Er zijn inmiddels talloze authentieke klantverhalen op de fit20 website en social media te lezen. Voor veel mensen is fit20 een uitkomst.

Gaan wij samen verder?

Dat is natuurlijk helemaal aan jou. Je bent van harte welkom om een proeftraining te komen doen. Helemaal vrijblijvend en zonder kosten. Vorm je eigen mening, stel alle vragen die je hebt zodat je een goed idee hebt waar je voor kiest. Wij willen niets liever dan jou helpen gezonder, fitter en gelukkiger te worden.Schrijf je in voor een gratis kennismakingstraining!