Fit in 20 minuten per week!

'Scroll door naar onderen om je direct voor het Sterk & Fit programma aan te melden.'

fit20, fit in 20 minuten per week
Wil jij graag je kracht, uithoudingsvermogen en gezondheid verbeteren maar komt het er niet van? Zie je het niet zo zitten een paar keer per week naar een sportschool te gaan maar wil je wel graag fitter en sterker worden? Of heb je soms tijd tekort?

Herkenbaar?
Dan is dit programma interessant voor je! Bij fit20 train je 1 keer per week, op afspraak en onder begeleiding van een personal trainer. De training is kort maar krachtig, duurt slechts 20 minuten en omdat je niet hoeft te douchen en omkleden ideaal om voor, tijdens of na werktijd te doen. Het effect van de fit20 staat ondanks dat het maar 1x per week 20 minuten trainen vraagt, gelijk aan 2 à 3 keer ‘regulier’ trainen.

Wil je ook ontdekken hoe je fitter, sterker en gezonder kunt worden én tijd kunt besparen? Maak dan in de maanden september t/m december gedurende 3 maanden kennis met de fit20 training.

Fit in 20 minuten per week!

  • Wanneer: 3 maanden (12 wekelijkse trainingen) in de periode september t/m december 2019
  • Waar: fit20 Zwolle Oosterenk (5 minuten lopen vanaf Isala), fit20 Zwolle Hanzeland, fit20 Kampen of fit20 Meppel.
  • Aantal: Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, aanmelden gebeurt op volgorde van inschrijving. Betreft een duo training, je kunt zelf met een collega komen of fit20 kan je combineren.
  • Duur: Na aanmelding een gratis kennismakingstraining. Indien je daarna besluit om deel te nemen dan ontvang je nog 11 trainingen. In de periode september t/m december 2019
  • Kosten: Eigen bijdrage van € 90,- voor alle trainingen
  • Aanmelden: Na aanmelding word je uitgenodigd voor een gratis kennismakingstraining. Indien je daarna besluit om deel te nemen dan ontvang je nog 11 trainingen. In de periode september t/m december 2019

Gratis en vrijblijvende kennismakingstraining