Tijdelijk gesloten wegens overheidsmaatregelen

In navolging van de overheidsmaatregel over het sluiten van sport en fitness faciliteiten zijn alle fit20 studio’s in Nederland tot en met dinsdag 28 april gesloten. Wij vinden het heel spijtig dat we de studio’s voor het eerst door overmacht moeten sluiten maar het beschermen van jouw en onze gezondheid is natuurlijk topprioriteit.

In deze periode waarin we allemaal diep beseffen wat een groot goed onze gezondheid is, ben je je misschien aan het beraden hoe daar nog beter voor te zorgen. Goed slapen, vers en gezond eten, vooral ontspannen en genieten van elkaar en van de kleine momenten en je lichaam iedere week op een slimme manier stimuleren om sterker en weerbaarder te worden.

De fit20 training kan je zien als een wekelijkse korte, veilige maar wel intensieve uitdaging aan je lichaam. Ieder training geeft je hele lichaam een boodschap: alles moet sterker en beter worden! Lees meer op de site over hoe deze unieke gezondheidsprikkel werkt. Lees ook de verhalen van fit20-ers die ervaren hebben wat een ongelooflijk effect de training kan hebben.

Als je interesse hebt in de fit20 training ben je natuurlijk van harte welkom om zodra de studio’s weer open zijn een gratis kennismakingstraining te doen! Vraag vast je kennismakingstraining vrijblijvend aan. Wij nemen zodra de overheidsmaatregelen dat toestaan contact met je op.