fit20 in de media: Het Parool 2019

Opdrukken in de modder?

Het is heel belangrijk dat bedrijven hun medewerkers in staat stellen om te sporten. Dit artikel dat afgelopen weekend in het Parool verscheen beaamt dat nog maar eens. Op de foto zien we een stropdas hangen aan een kledinghaakje in de kleedkamer. Misschien gaat degene die ‘m om had zich opdrukken in de modder. Of kickboksen net nog even voor het management overleg.

Maar hoe zit dat nu met die 80% van de mensen die liever niet tijdens of na het werk gaan spinnen, roeien, hardlopen of wielrennen? Daar hebben we goed nieuws voor. Zij hoeven niet naar de kleedkamer, de das mag los maar hoeft niet af...Gelukkig wijdt het Parool een alinea aan de mogelijkheid om in 20 minuten, zonder omkleden of douchen, zonder zweten (of modder) functioneel te trainen zodat je sterker, vitaler en gezonder wordt: fit20.

We zitten inmiddels in-house bij grote bedrijven zoals Siemens, Ahold, Randstad, Danone, NXP, PwC, Robeco en Nationale Nederlanden. Ook middelgrote bedrijven zoals Jordex Shipping (het vitaalste bedrijf van 2017!) laten hun medewerkers bij fit20 trainen, en kleinere bedrijven doen dat ook. Omdat fit20 vaak op kantorenparken een vestiging heeft kan dat tussen de bedrijven door. Op afspraak zodat je nooit hoeft te wachten. Altijd met een personal trainer én state-of-the-art trainingoptimizer!

Lees hier het hele artikel