A big Kiss Goodbye to MS and a big kiss for you!

In april is in veel fit20 studio’s geld ingezameld voor Kiss Goodbye to MS. Samen met Michel en Ronald Mulder hebben we inmiddels een cheque van €12.680,- overhandigd aan Stichting MS Research! Dit is het hoogste bedrag dat tot nu toe aan Kiss Goodbye to MS is gedoneerd.

Wij zijn hier superblij mee want er moet nog heel veel onderzoek gedaan worden naar de ziekte Multiple Sclerose. De Olympische schaatsbroers Ronald en Michel Mulder zijn al jarenlang ambassadeurs voor MS Research. Daarom ondersteunden zij het fit20 initiatief door een uitdaging aan te gaan met alle fit20 klanten.

Trots zijn wij op onze franchisenemers en hun klanten dat ze zich zo hebben ingespannen om tot zo’n prachtig resultaat te komen. Trots zijn wij op onze klanten en personal trainer met MS die met hun bijzondere klantverhalen licht werpen op wat het betekent om met MS te leven. Trots zijn wij op Ronald en Michel die zich al zo lang voor Stichting MS Research inzetten.

Iedereen die heeft bijgedragen om deze inzameling zo succesvol te maken krijgt van ons een BIG kiss. Dank jullie allemaal voor je inzet!