fit20 gaat internationaal

fit20 België

fit20 gaat internationaal! Master Franchisenemer Marc God start in België. Marc wil na de zomer al de eerste studio's open hebben in België.

De formule bestaat sinds 2009 en heeft inmiddels 52 vestigingen in Nederland. Volgens Marc kan de directheid die wij in Nederland gewend zijn, heel anders uitpakken in België. “Voor de fit20 formule zie ik in het internationale Brussel veel kansen. Het is een formule die bij het zakelijke karakter van de stad past; haar bewoners houden van individuele aandacht, kwaliteit en service.” Het concept is een training van 20 minuten per week. De training betreft het uitvoeren van zes oefeningen in slow motion met behulp van een personal trainer en in een omgevingstemperatuur van 17 graden. Het voorkomt dat men gaat transpireren en maakt omkleden en douchen niet nodig.

Volgens Walter Vendel, directeur fit20 Group BV, is de ambitie er altijd al geweest om over de grens door te groeien. Vendel is eveneens van mening, dat het logisch is dat België de eerste internationale standplaats is voor de formule. “Al spreken de Vlaamse Belgen onze taal en gebruiken ze meestal dezelfde woorden, ze bedoelen vaak iets anders. Marc God kent de Belgische markt goed, heeft ervaring met multinationals en weet waar de struikelblokken en valkuilen zitten in het zakendoen met een andere cultuur, specifiek de Belgische. En een goede lokale vertegenwoordiger in dit traject is essentieel. Het is geweldig dat we al na vijf jaar deze stap gaan zetten.”

Interesse om franchiseondernemer in België te worden? Mail dan je gegevens naar international@fit20.com t.a.v. fit20 België.