Nieuw medicijn uitgevonden


Stel dat er een nieuw medicijn wordt uitgevonden dat de kans op het krijgen van de meest voorkomende ziekten en aandoeningen: diabetes, hart- en vaatziekten, kanker en osteoporose, aanzienlijk verkleint. Dat jaren aan je leven toevoegt.

Dat zorgt voor meer energie. Dat je leven leuker maakt. Dat je leervermogen en geheugen beschermt. Dat zorgt dat je lekker slaapt. Je van je rugklachten afhelpt. Dat zorgt dat je geen pijnstillers meer hoeft te nemen. Je lichaamssamenstelling verbetert.

Dat je veerkracht doet toenemen en depressieve klachten vermindert. Je stressbestendigheid vergroot. Je afweersysteem versterkt. Dat zorgt voor een mooie houding. En je zelfs op genetisch niveau verjongt.

Dat geen enkele bijwerking heeft en waar geen recept voor nodig is. Dat je maar één keer per week hoeft te nemen en dan ook nog zorgt voor een goed humeur! Dan zou je toch geen seconde hoeven na te denken om met dat medicijn te beginnen?

Doe je fit20? Dan neem je dit medicijn al! Doe je nog geen fit20? Het werkt voor iedereen, ongeacht leeftijd en uitgangsniveau.