Klantverhaal van Bouwe Simens

“Ik ben heel blij dat mijn werkgever mij de mogelijkheid biedt om via het bedrijf bij fit20 te trainen.”

Binnen 20 stappen loop ik van de werkvloer naar de fit20 studio in Veendam. Mijn werkgever Variass vindt de gezondheid en vitaliteit van medewerkers erg belangrijk. Wekelijks wordt ons bijvoorbeeld fruit aangeboden. En we kunnen voordelig deelnemen aan bedrijfsfitness; één keer per week op afspraak Personal Training in de fit20 studio. Dat onze werkgever dit mogelijk maakt is écht ideaal! Ondertussen heeft fit20 ook al zoveel locaties dat er altijd wel één in de buurt is. Zo kan je werk en fitness prima combineren, vind ik.

Zal iets meer over mezelf vertellen.. Mijn naam is Bouwe Simens en ben 58 jaar. Merk dat mijn spierkracht sterk aan het verminderen is nu ik wat ouder aan het worden ben. Ik denk maar zo… als je hier niks mee doet, gaat het natuurlijk snel bergafwaarts. Dat kan ik voorkomen door actief te blijven. Bij fit20 sport ik onder begeleiding van mijn Personal Trainer Greetje. Door haar advies sport ik blessurevrij en blijf ik fit! Greetje sleept me er door.

Ik merk ook duidelijk een positief verschil in spierkracht tijdens het beoefenen van al mijn andere sporten. Tijdens het hardlopen voel ik dat mijn benen en mijn rug veel sterker zijn en als ik ga tafeltennissen voel ik het verschil in mijn armen. Ik merk dus echt dat alle spiergroepen worden getraind tijdens een fit20 training.

Wat ik ook ontzettend fijn vind aan fit20 is dat ik er gewoon een goed en happy gevoel van krijg. Niet onbelangrijk natuurlijk! Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en het is een doelgerichte training die maar 20 minuten duurt. De digitalisering (sensoren op apparaten) geeft een extra dimensie aan de training. De sensoren zorgen ervoor dat je traint op het niveau dat precies goed voor je is. Dit zorgt in mijn ogen voor een nog beter resultaat én het is lekker intensief. Ik ben in ieder geval ontzettend positief!

Dus mijn tip: vraag je werkgever of dit ook voor jou mogelijk is. En ben je zelf werkgever? Help je medewerkers te werken aan hun vitaliteit. Het betaalt zich terug!

Bouwe Simens (58 jaar) werkt bij Variass

Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!