Klantverhaal van Jan Willem Menges

Klantverhaal  Jan Willem Menges

"Je doet heel veel in een korte tijd."

Ik doe nu al weer 5 jaar de fit20 training aan de Harderwijkerweg in Nunspeet. Tot grote tevredenheid. De één op één training vind ik een van de grote voordelen van deze vorm van trainen. Ik heb een slechte rug, maar door de fit20 training en mijn personal trainer Bram, die ook fysiotherapeut is, zijn mijn rugklachten echt verbeterd. Ze zijn niet weg, dat kan ook niet, maar ze zijn beter.

Verder zijn die 20 minuten voor mij ideaal. Je doet heel veel in korte tijd. Binnen een half uur sta ik weer buiten, niet douchen of omkleden, geen gedoe. Wat wil je nog meer? Na een dag voel je wel dat je spieren gewerkt hebben. Het is geen spierpijn, maar ik heb ze gewoon goed gebruikt. Daarna voel ik me juist beter en heb meer energie.

Ik merk dat ik door de fit20 training gespierder ben geworden. Natuurlijk ben ik geen body builder geworden, maar dat hoeft ook niet. Ik ben een stuk fitter en ik voel ook dat ik een goede weerstand heb gekregen, ik ben minder snel grieperig. Mijn conditie is verbeterd. Dat merk ik aan mijn andere sport, ondernemersfitness op dinsdagochtend. Als ik dan zie wat ik aan gewichten kan wegdrukken vergeleken met een 20 jaar jongere collega is het duidelijk dat ik echt een stuk sterker ben. Door de fit20 training!

Ik raad fit20 dan ook aan iedereen aan, en promoot het waar ik kan.

Jan Willem Menges (51 jaar) directeur Menges Schoonmaak www.menges.nl


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!