Klantverhaal van

Michiel van Haastert

Ik train sinds september 2013 bij fit20 in de studio van Ron Jobing in Groningen. Ik heb een hekel aan sportscholen dus fit20 is voor mij een uitkomst. De training is kort en krachtig en de fit20 studio ligt dicht bij mij in de buurt. Ik ben dus weinig tijd kwijt.

    Er is fysiek weer meer mogelijk in mijn leven!

Opmerkelijk is dat vooral anderen resultaat bij mij begonnen te zien. Door verschillende ziektes heb ik een coördinatiestoornis in mijn benen. Ik liep slecht en nogal voorovergebogen. Na een paar maanden fit20 hoorde ik: 'Michiel, je loopt veel beter!' en 'Je loopt zo mooi rechtop'. Het enige wat ik anders heb gedaan in die maanden is fit20, dus daar moet deze verbetering door zijn gekomen. Als ik ook zie in de fit20 iPad applicatie wat ik nu wegdruk met mijn armen en benen vergeleken met de eerste keer staat het buiten kijf dat ik veel sterker ben geworden.

Ik meen het nu ook aan andere dingen te merken. Ik golf en als ik voorheen 18 holes had gelopen was ik doodmoe. Nu doe ik dat min of meer zonder problemen. Er is fysiek weer meer mogelijk in mijn leven. Laatst heb ik een week gezeild, ik wilde toch proberen of ik dat nog zou kunnen. Je moet je op een boot natuurlijk de hele dag in evenwicht houden en dat is voor mij erg vermoeiend. Voor dat ik fit20 deed zou ik na zo’n dag uitgeteld zijn. Maar dat was nu niet het geval. Wat een enorme progressie!

Ik noem fit20 dan ook regelmatig aan anderen omdat het mij uitstekend bevalt.

Michiel van Haastert (59 jaar), arts

23 juli 2015