Klantverhaal van Bianca van der Meer

“Door mijn bovenbenen sterker te maken heb ik veel minder last van mijn knieën”

Ik ben mijn hele leven al een actieve sporter. Ik tennis, ik fiets, ik schaats, ik zeil, ik loop, ik golf, toch merkte ik dat mijn spierkracht af nam. ‘Hoe kan dat nou als je zoveel aan sport doet?’, vroeg ik mij verbaasd af.

Een jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Faina in haar fit20 studio. Ik vroeg aan haar hoe dat het toch kon, dat ik zoveel slapper werd, terwijl ik zoveel sportte. Daar kwam een heel duidelijk antwoord op: ‘Vanaf je 30-35ste neemt je spierkracht af, ook als je veel sport. Daar merk je in het begin niet zoveel van, maar rond je 50ste begin je dat op te merken.’ Op die leeftijd ben ik ondertussen beland. ‘Al dat sporten is goed voor je spierconditie, je spierkracht neem alleen toe als je aan krachttraining gaat doen’, vertelde Faina me heel zelfverzekerd. En ja ik geloofde haar, want ik ben er het levende bewijs van.

Ik ben nu een jaar lang bij Faina aan het trainen en ik merk dat ik weer sterker word. Ik til makkelijker een kratje op, hijs sneller een zeil en sla de golfbal nog steeds heel ver! Dit was een van de redenen om naar Faina toe te gaan, de andere is dat ik door al dat sporten, vooral tennis, veel last van mijn knieën heb. Door mijn bovenbenen sterker te maken heb ik veel minder last van mijn knieën. En ook daar is fit20 super goed voor. Het verminderen van blessures doordat je je spieren sterker maakt en dat lukt niet door meer te sporten maar wel door meer aan krachttraining te doen. En dan de laatste reden om fit20 bij Faina te gaan doen. Ze is een fantastische personal coach. Ze drijft mij tot het uiterste en laat iedereen zoveel mogelijk uit zichzelf halen.

Bianca van der Meer


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!