Klantverhaal van Angelique van der Heide

Klantverhaal Angelique van der Heide

"Mijn bloeddruk is stabiel sinds ik fit20 doe."

Ik ben een week of 8 geleden begonnen met fit20 bij Ron Jobing in Groningen. Op een terugkomdag van mensen die (zoals ik) een gastric bypass operatie hebben ondergaan, noemde een vriendin fit20 aan mij. Mijn moeder had er toen net over in de krant gelezen. Ik heb het opgezocht en ben met fit20 begonnen.

Ik voel me er heel goed bij. Natuurlijk ben ik ook heel veel afgevallen door de operatie, maar sinds ik fit20 doe, voel ik mij veel fitter en heb ik veel meer energie. Ik voel me veel lekkerder. Zonder hijgen loop ik nu de trap op en als we wandelen met de hond gaan we steeds wat verder. Ik fiets weer makkelijk. Wat ook heel mooi is het feit dat mijn bloeddruk stabiel is sinds ik fit20 doe. Ik had een erg hoge bloeddruk en kreeg daarvoor medicatie, maar nu is die dus echt stabiel. Geweldig! Misschien kan ik op termijn wel zonder medicatie verder.

Ik vind de persoonlijke begeleiding van Ron heel prettig. Voorheen kwam ik wel in een sportschool, maar tussen al die mensen stond je er maar een beetje verloren bij. Daar was eigenlijk nauwelijks begeleiding. Dat is zo anders bij Ron! Die korte tijd van 20 minuten per week is ook heel prettig, ik heb drie kleine kinderen en een baan dus altijd druk. Ik ga er zeker vanuit dat ik fit20 blijf volhouden…ik vind het dan ook heerlijk om te doen! Ik had nooit plezier in sporten maar hier ga ik altijd met plezier heen.

Ik heb mijn collega’s en familie over fit20 verteld en raad het iedereen aan. Zeker weten!

Angelique van der Heide (34 jaar), keuken assistent bij een instellingskeuken


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!