Klantverhaal van Berrie Verhoeven

Klantverhaal Berrie Verhoeven

"Je krijgt de volle aandacht"

Ik ben geen sportschooltype... Ik probeerde het een tijdje geleden weer in een wat luxere sportschool, maar ik voel me gewoon niet prettig tussen de iets te bruine macho mannen en vrouwen...Ondanks dat ik veel fiets begon mijn conditie toch wel in te boeten en ik dacht: “ik moet wat.. anders ben ik echt een nerd.”. Toen liep ik tegen fit20 aan en dacht: “dit moet lukken…!”. Inmiddels ben ik ruim 6 maanden verder en ik ben heel enthousiast.

Ik vind het één op één getraind worden een groot voordeel. Je krijgt de volle aandacht. Ik train alleen en ik ben nogal luidruchtig bij de inspanning en ik bezig nog weleens een krachtterm op de moeilijkste momenten. Nu ik mijn trainer Donny goed ken geneer ik me niet meer, ik voel me op mijn gemak in zo’n prettige kleinschalige studio. Hij schreeuwt mij naar grote hoogte tijdens de training en dat helpt, hij begeleidt mij erg goed en laat mijn ontwikkeling regelmatig zien.

Ik merk dat mijn conditie goed vooruit is gegaan sinds ik fit20 doe. Anderen zien dat ook, mijn armen zijn echt flink gespierd aan het worden, en mijn hele lijf is aan het veranderen. Zij zijn stomverbaasd om dat bij mij te zien, en natuurlijk vinden ze het moeilijk te geloven dat dit door 20 minuten trainen per week komt. “Ik doe niets anders!” zeg ik dan.

Laatst fietste ik een tocht van 65 km. Dat zou ik vroeger toch wel een hele opgaaf vinden. Tot mijn verbazing ging het veel makkelijker. Mijn partner zei op een gegeven moment “ik heb je nog geen één keer horen zeuren en zeiken dat je een biertje wil!”. Ik kan dus echt meer aan.

Ik noem fit20 regelmatig aan vrienden en kennissen. Maar heel weinig mensen kennen jullie en het wordt tijd dat jullie wat bekender worden!

Berrie Verhoeven (53 jaar) Manager gezondheidszorg


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!