Klantverhaal van Bijko Luttjeboer

Klantverhaal Bijko Luttjeboer

"Er is geen enkele andere manier om je vrije tijd en gezondheid zo goedkoop te krijgen"

Ik train sinds juni 2015 bij Emiel in Eindhoven. fit20 heeft 3 grote voordelen voor mij. Het zit bij mij in het kantoor (Tribes Eindhoven), het kost maar 20 minuten tijd per week en het wèrkt! fit20 heeft mij sterker en energieker gemaakt.

Ik heb een aantal jaren terug een paar behoorlijk ingrijpende operaties ondergaan. Het lukte mij niet om in de jaren daarna mijn gezondheid weer goed op peil te krijgen. Voor een ondernemer is dat bijzonder frustrerend. fit20 leek mij een goed alternatief om te proberen. De eerste keer dat ik trainde was voor mij zo intensief dat ik daarna anderhalf uur op kantoor heb gelegen om bij te komen. Nu werk ik na de training gewoon door!

Verder is mijn apneu verbeterd sinds ik fit20 doe. De oorzaak van mijn apneu was te veel vet en te weinig spieren rond het hele gebied dat met ademhaling te maken heeft. Door de versterking van het spierstelsel en de afname van mijn vetpercentage is er veel minder druk in het ademhalingsgebied. Met als gevolg veel minder apneu. Verbazingwekkend!

Als ondernemer is je beschikbare tijd het belangrijkste. Het mooie van de fit20 training is dat het je gemiddeld zo’n 8 uur of meer per maand uitspaart. Immers voor hetzelfde resultaat, moet je bij een sportschool al snel 2 tot 3 uur per week trainen. Je bespaart dus veel kostbare tijd. Die tijd kan je omzetten in kapitaal of in vrije tijd. Als je dat omrekent is er geen enkele andere manier om je vrije tijd zo goedkoop te krijgen! En je krijgt er een fantastisch gezondheidsresultaat bij.

Het is ook belangrijk dat fit20 chronische stress -een groot gezondheidsrisico- bestrijdt. We leven in een tijd waarin er een overflow aan informatie en ‘moeten’ is. Door fit20 te doen wordt het “heilige moeten sporten” waardoor de stress van moeten sporten wegvalt. Het is geruststellend dat je weet dat je effectief traint met een groot resultaat.

De begeleiding van Emiel en zijn trainers is vriendelijk en adequaat, kortom een goede training. Daarnaast is Emiel flexibel als het gaat om alternatieve tijden als het voor mij moeilijk wordt op de afgesproken dag of tijdstip te trainen.

Mensen merken wel op dat ik energieker en sterker ben geworden. Ik merk zelf dat mijn omvang minder is. Het gewicht op de weegschaal is hetzelfde maar ik ben wel een stuk gespierder en heb minder lichaamsvet.

Ik raad fit20 dan ook vaak aan. Niet altijd met succes, mensen geven het vaak niet genoeg tijd. Maar als je gaat zwemmen kan je na drie maanden ook niet meteen veel harder zwemmen. fit20 moet je langer doen om de beste resultaten te halen. Als je vast zit in korte termijn denken dan doe je dat niet. Jammer.

Bijko Luttjeboer (61 jaar) eigenaar JKS Invest B.V.


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!