Klantverhaal van Bob den Boer

Klantverhaal  Grietje N.

"Ik voel me in algemene zin fitter en heb meer energie om de dagelijkse dingen even aan te pakken."

Een week of 10 geleden ben ik met fit20 begonnen bij Ron Jobing in Groningen. Ik heb hem toevallig op een bedrijvenbeurs op het Martini Plaza ontmoet, ik was eigenlijk al aan het weggaan toen ik toevallig langs zijn stand liep en dacht: “laat ik die ook nog maar even meenemen”. Achteraf gezien een heel goed besluit! Voor mij zijn de korte tijdsinvestering, het gemak van niet omkleden en douchen, makkelijk parkeren en het prettige werken met Ron allemaal grote pluspunten. Maar het belangrijkste is dat ik er beslist baat bij heb!

Ik heb altijd veel gesport, gefietst en cardio in sportzalen gedaan maar vorig jaar had ik er tot mijn verbazing opeens helemaal geen zin meer in. Nadat ook mijn hondje is overleden en ik geen dagelijkse wandelingen meer maakte vloog het gewicht eraan. Ik wist natuurlijk dat ik iets moest doen en toen kwam ik fit20 tegen…

Ik merk sinds ik fit20 doe dat mijn houding beter is, ik sta meer rechtop. Ik voel me in algemene zin fitter en heb meer energie om de dagelijkse dingen even aan te pakken. Zo heb ik na de sneeuwstorm hier onze lange oprit schoongeveegd voordat ik er bij nadacht… en toen ik klaar was dacht ik: “Hé, krijg nou wat…dit ging me wel heel makkelijk af…en ik zweet niet eens!” Ik weet nu dat het dus écht werkt! Daarnaast hoef ik minder astma inhalator te gebruiken sinds ik fit20 doe. Als ik tijdens een oefening bij Ron begin te hijgen zegt hij dan ook “dit is heel goed!”.

Door naast fit20 te doen de Oergezond voeding toe te passen ben ik inmiddels ook 4 kg kwijt. Ik heb helemaal geen honger meer, en slaap ’s nachts goed door.

Al met al vind ik fit20 na die jaren van de boodschap dat je minstens 2 keer per week naar de sportschool moet een verademing.

Bob den Boer (56 jaar), contractmanager Cofely


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!