Klantverhaal van Carry Abbenhues

Klantverhaal Carry Abbenhues

"Een groot pluspunt is de persoonlijke begeleiding."

Sinds 2 maanden doe ik fit20 bij David in Zwolle. Ik had voor mijn leeftijd al een redelijk ‘‘soepel’’ lijf en ik ben sportief, ik golf regelmatig en ben heel serieus bezig met de golflessen van David Love, golfpro bij mijn golfclub Zwolle.

Sinds de fit20 training merk ik dat ik stabieler en steviger sta tijdens mijn golfslag, de swing gaat een stuk geconcentreerder, rustiger, gemakkelijker. Er is meer coördinatie, het ‘past’ allemaal meer. De ‘fit’ tussen golflessen en fit20 is voor mij perfect.

Ik had een beperking in mijn rechterschouder na een val op de golfbaan, die vind ik sinds ik fit20 doe opvallend verbeterd. Door de herhalingen met weerstand gebruik ik de spieren in die schouder weer die ik toch een beetje ontzien had vanwege de pijn.

Ik had altijd een bloedhekel aan trainen met apparaten, ik vond het geestdodend om een uur in zo’n zaaltje met die fitness apparatuur bezig te zijn. Maar fit20 is heel anders, het is overzichtelijk en daarom houd ik het goed vol. Na 20 minuten trainen voel ik me goed, en dan denk ik: dat is mooi! dit is te overzien! Een groot pluspunt vind ik de persoonlijke begeleiding en aandacht. Een personal coach spreekt veel mensen aan, en een beetje aandacht wil toch iedereen…

Tegen iedereen die opziet tegen bewegen, of die moeite heeft met trainingsarbeid zou ik zeggen: fit20, probeer het eens! Doe het voor een paar maanden en kijk of het goed voelt.

Carry Abbenhues (62 jaar), was gymnastieklerares en openbaar bestuurder en is bestuurskundige.


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!