Klantverhaal van Cesar Moerman

Klantverhaal Cesar Moerman

"Ik was zelf verrast over het snelle resultaat en mijn plezier in de training."

Ik train nu zo’n 5 maanden bij Henk in Deventer. fit20 werkt voor mij echt goed omdat ik word gedwongen een prestatie te leveren. Henk is een prettige trainer. Hij is streng en houdt mij goed in de gaten met zijn stopwatch, maar wel op een leuke manier. Hij motiveert mij op zo’n manier dat ik het bijltje er niet bij neer gooi als het erg zwaar wordt. Hij doet dat leuk, best bijzonder hoe hij dat aanpakt.

fit20 bij Henk is een leuke en goede setting. De 1 op 1 training werkt voor mij goed, ik vind dat heel prettig. Niet dat we echt uitgebreide gesprekken hebben, daar is de training te zwaar voor, maar er is gewoon goed contact. Verder werkt het hebben van een vaste afspraak voor mij, zo ga ik er ook echt heen.

Ik had al snel resultaat van de training, ik was er zelf eigenlijk verrast over. Ook over het plezier dat ik in de training heb en dat motiveert natuurlijk. Ik had gemiddeld al zo’n 20% progressie, dat voel je zelf ook en dat heeft puur met fitheid te maken. Geweldig! Mijn houding is ook beter, ik sta meer rechtop. Ik ben in mijn dagelijkse leven altijd in beweging, ik woon buiten en dan ben je vaak bezig met hout zagen of andere zaken. Voorheen kreeg ik dan nog weleens last van mijn rug, maar dat is echt verbeterd.

Ik vind zelf de privacy van de fit20 training belangrijk en in mijn omgeving zijn er veel mensen die dat net zoals ik ook prettig vinden. Het is logisch dat ik ze over fit20 vertel en de training aanbeveel.

Cesar Moerman (50 jaar), mediatrainer en eigenaar Cesar Moerman Communicatie


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!