Klantverhaal van Diny v.d. Weerd

Klantverhaal Diny v.d. Weerd

"Ik vind het belangrijk om ondanks een zeer druk leven te blijven bewegen."

Sinds januari 2012 train ik bij fit20 Veenendaal-Ede. Ik heb een eigen bedrijf en inherent daaraan ben ik altijd druk. Ik heb geen tijd om uren in een sportschool te vertoeven, alles moet bij mij strak gepland. Bij fit20 kan ik tussen de bedrijven door trainen. Ik raak niet bezweet, niet douchen en omkleden, en het lukt altijd om die twintig minuten in onze week in te plannen. Wij laten nooit verstek gaan, we persen dat half uurtje altijd wel ergens tussen.

De begeleiding van een personal trainer vinden wij heel belangrijk. Zo kan je intensief maar wel veilig trainen en forceer je niets. Het resultaat is niet zo makkelijk te duiden voor mij. Ik heb aan spierkracht gewonnen. Maar bovenal vind ik het belangrijk om ondanks een zeer druk leven te blijven bewegen. Iedereen weet dat beweging belangrijk is en ik heb veel vertrouwen in fit20. Het is voor mij de ideale formule.

Ik train met mijn man in duo vorm en het is leuk om dat met z’n tweeën te doen. Ik ben geen acquisiteur voor fit20, maar noem het regelmatig. Laatst op een feestje onder het genot van een glas wijn sprak ik er nog vrij uitgebreid over, dat vind ik wel leuk. Een paar mensen hadden er al van gehoord, en een ander zei: hé, dat trekt me wel om eens uit te proberen!

Diny v.d. Weerd (58 jaar) eigenaar managementondersteuningsbureau Dynamiekwww.dynamiek.net


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!