Klantverhaal van Emiel Davelaar

Klantverhaal Emiel Davelaar

"Eigenlijk kost fit20 helemaal geen tijd!"

Ik doe al bijna 5 jaar fit20. Ik voel me er fit bij en ik houd mijn conditie op peil. Je weet natuurlijk nooit helemaal zeker of dat door fit20 komt, maar ik schrijf het er wel aan toe. Ook lijkt mijn weerstand tegen verkoudheden beter, als er eens een virus voorbij komt ben ik daar beter tegen bestand.

Ander groot voordeel is natuurlijk dat het weinig tijd kost. Ik train tijdens werkuren, in de lunchpauze…dus eigenlijk kost het helemaal geen tijd!

Toen ik net met fit20 was begonnen, maakte ik een fietstocht naar Frankrijk. Dat koste mij toen veel moeite, ik vond het zwaar. Ik heb 2 jaar later weer een fietstocht gemaakt, naar Berlijn, en die had een gelijk inspanningsniveau en de omstandigheden waren ook hetzelfde. Dat ging mij toen heel goed af, het was super simpel. Dat moet toch door mijn fit20 training komen!

Anderen merken het ook wel op. Tijdens een verhuizing waar ik hielp hoorde ik: “Jij kunt aardig sjouwen!”. Kortom, fit20 werkt al bijna 5 jaar voor mij en ik raad het anderen dan ook zeker aan.

Emiel Davelaar (49 jaar) advocaat

www.driehoekadvocaten.nl


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!