Klantverhaal van Erica Post Splinter

Klantverhaal Erica Post Splinter

"Ik heb een milde vorm van de ziekte MS. Nu loop ik weer regelmatig zonder stok."

Ik train nu bijna anderhalf jaar bij Gerda. Ik heb een milde vorm van de ziekte MS. Ik hoorde via mijn buurvrouw over fit20. “Dit is iets voor jou!” zei ze.

Een gewone sportschool heeft mij nooit getrokken maar dit klonk mij inderdaad goed in de oren. En na anderhalf jaar trainen bij Gerda zijn mijn spieren een stuk sterker geworden. Natuurlijk slinger ik zo nu en dan, maar omvallen doe ik niet gauw meer! Ik zak niet meer door mijn benen en ik loop weer regelmatig zonder stok! Bij een lang stuk wandelen gebruik ik natuurlijk een rollator maar vroeger pakte ik daar de auto voor. Laatst was er een evenement bij de haven en daar ben ik gewoon naartoe gewandeld. Kon ik een glaasje wijn drinken! Maar als het een korter stuk is laat ik tegenwoordig bewust de rollator weg. Ik merk de training in allerlei dagelijkse bezigheden en ik heb meer zelfvertrouwen.

Mijn rugklachten zijn verbeterd en ook mijn armen zijn sterker. Laatst keek ik in de spiegel en zag mooie spierbundels op mijn schouders en mijn decolleté ziet er gespierder uit. Dat heb ik nog nooit gehad, het lijkt wel of ik aan bodybuilding doe!

De korte duur van de training is voor mij ideaal en Gerda is een hele fijne trainster. Samen met mijn buurvrouw waarmee ik train, en Gerda, hebben we een extra band omdat we allen uit het Gooi komen. Dat maakt het wel gezellig en ik zeg dan ook vaak wij trainen hier ook onze lachspieren!

Ik raad fit20 dan ook aan iedereen aan. Ik heb de fit20 folder bij mijn revalidatie arts neergelegd en ik zei tegen haar: Dit zou ik gaan adviseren als ik jou was. Kijk maar naar mij!

Erica Post Splinter (61 jaar) na arbeidsverleden als gemeente ambtenaar nu in de WIA


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!