Klantverhaal van Erik Rentenaar

Klantverhaal Roel Vos

"Ik ben 15 kg afgevallen."

Ik train sinds een half jaar bij Dennis. Het enthousiasme van Dennis en de mogelijkheid om bij fit20 flexibele afspraken te kunnen maken was voor mij de aanleiding om weer aan de slag te gaan met mijn lijf. Ik ben ondernemer en heb vaak een ingewikkelde en drukke agenda. Door de flexibiliteit van fit20 lukt het prima om iedere week een afspraak te plannen die mij uitkomt. Op deze manier kan ik fit worden maar vooral ook fit blijven.

Ik merk dat ik door fit20 snel stappen maak. Ik voel me sterker, heb een gevoel van fitheid die je met fit20 in korte tijd voor elkaar krijgt. Net zoals veel anderen vond ik het in aanvankelijk moeilijk te geloven dat je met zo’n korte training zo snel een goed resultaat krijgt. Maar inmiddels ben ik om, ik voel me sterker en heb meer energie. Dat merk ik bij het wielrennen dat ik naast fit20 doe. Ik ben sneller op de fiets, ik heb sterkere benen en een sterkere rug. Vooral bij langere tochten heb ik profijt, voordat ik fit20 deed kreeg ik dan aan het eind toch last van mijn rug. Maar nu niet meer. Bovendien ben ik sinds ik bij Dennis begonnen ben 15 kilo afgevallen.

Ik vind een personal trainer heel plezierig. Dennis is betrokken, sympathiek en absoluut deskundig. Hij trekt je elke keer dat stukje verder dan je denkt dat je kan. Gewoon een leuke kerel! De locatie in Tilburg is top, midden in het centrum en erg mooi vorm gegeven. Dat fit20 een exclusieve kant heeft vind ik heel prettig. Je krijgt als klant 20 minuten alleen alle aandacht, in een heel plezierige stemming. Dat spreekt mij enorm aan. Ik raad fit20 aan binnen mijn netwerk, voor ondernemers is deze manier van trainen heel goed in te passen in een drukke werkweek èn het geeft erg goede resultaten. Neem eens een proefles!

Roel Vos (39 jaar) directeur Indicia Total Performance:

Samen resultaat voor de klant door talent en performance met sport als metafoor.


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!