Klantverhaal van Gerard Licht

Klantverhaal Erica Post Splinter

"Ik heb door fit20 een goedkopere dekking van mijn ziektekostenverzekering gekozen."

Ik doe nu zo’n 4 of 5 maanden fit20 bij Hilde in Apeldoorn. Ik had over fit20 gelezen in de krant. Toen had ik toevallig een zakelijke afspraak bij Hilde in het pand. Hilde sprak mij in de kantine aan en vroeg of ze me kon bellen om een kennismakingstraining af te spreken. “Ik bel je voor een proefles” zei ze. Dit heeft een positieve uitwerking gehad op mijn lichaam.

Ik had voordat ik met fit20 begon toch behoorlijke rugklachten. Eens per jaar had ik een periode waarin de lage rug opspeelde en ik absoluut fysiotherapie nodig had. Ik heb een zittend beroep en rijd veel auto, dat helpt natuurlijk niet. Ook heb ik artrose in een aantal nekwervels waardoor ik behoorlijke functiebeperking had, vooral naar links en rechts draaien was problematisch. Daar was ik ook voor onder behandeling.

Nu, zo’n 4 maanden fit20 training verder gaat het zowel met mijn rugklachten als de klachten in mijn nek bijzonder goed! De functionaliteit van mijn nek is echt enorm toegenomen. Natuurlijk voel ik mijn rug nog wel eens, maar ik hoef niet meer naar de fysiotherapeut. En dat terwijl de afgelopen 4 maanden door een functie wijziging bij het bedrijf waar ik werkzaam ben ik juist nog meer in de auto heb gezeten!

Het is zelfs zo dat ik mijn ziektekostenverzekering herzien heb. Ik heb nu gewoon het basispakket van Univé genomen en neem de behandelingen fysiotherapie voor eigen risico. Ik vind namelijk dat je de fit20 training geen fitness zou moeten noemen…het is voor mij eigenlijk net fysiotherapie!Toen ik tijdens de kerstperiode en door de griep een paar keer niet kon trainen voelde ik dat meteen. Ik was echt heel blij dat ik weer bij Hilde kon trainen deze week.

Kanttekeningen zijn wel dat Hilde de absolute toptrainer is in Apeldoorn, zij geeft mij altijd precies aan wanneer ik verkeerd aanspan. Niet om iets af te doen aan de andere trainers, maar Hilde steekt er wel boven uit. fit20 is misschien voor sommige mensen te kostbaar. Ik hoop enorm dat er een ziektekostenverzekeraar wakker wordt en fit20 voor een deel gaat vergoeden zodat het voor meer mensen beschikbaar zou komen.

Als laatste wil ik nog iets anders bijzonders noemen. Ik ben geen sportman maar houd wel van tennissen. Helaas zijn mijn knieën steeds slechter geworden en hebben behandeling onder meer bij de Medinova kliniek in Roosendaal niet mogen baten. Ik was dus gestopt met tennissen. Trappenlopen ging steeds lastiger en ik had al een elektrische fiets aangeschaft. Bij de eerste oefening op de legpress bij Hilde stond het angstzweet mij dan ook enigszins op de rug. Zou dat wel goed gaan met mijn knieën? Inmiddels gaat het door de fit20 training echt stukken beter met mijn knieën. Wie weet kan ik wel weer eens op de tennisbaan!

Kennissen of collega’s zijn vaak nog sceptisch als ik over fit20 vertel. Men begrijpt mijn enthousiasme niet. Doe zelf maar eens een proeftraining, zeg ik dan. Dan spreken we daarna wel verder!

Gerard Licht (58 jaar), Accountmanager Habeco


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!