Klantverhaal van Grietje N.

Klantverhaal  Grietje N.

"Ik heb diabetes type 2, na 8 weken fit20 ging mijn bloedglucose van 7.9 naar 7.5."

Ik doe sinds 8 weken fit20 bij Ron in Groningen. fit20 zit tegenover onze zaak, dus dat was de eerste aanleiding om toch eens te bellen…ondanks dat ik natuurlijk dacht: “Ik weet het niet…kan dit wel?”. Ik heb diabetes type 2 en een aantal keren geprobeerd via bepaalde diëten mijn bloedglucose te verbeteren. Op die diëten heb ik helaas niet goed gereageerd, tot en met ziekenhuis toe. Mijn huisarts zei toen: “Je moet gaan sporten”. Dat heb ik gedaan en ik ging naar een sportschool. Ik heb dat lang volgehouden, 2 keer in de week, maar in een drukke periode sloeg ik een keer over. En nog een keer, en nog een keer…en dan is het gedaan en ga je niet meer.

Toen ben ik ondanks mijn eigen ongeloof en na overleg met mijn huisarts een proeftraining gaan doen bij fit20. Ik vond het heerlijk! Ik voelde meteen: dit doet iets met je. Je voelt dat het werkt. Inmiddels train ik 8 weken bij Ron en ik heb mijn bloedglucose zojuist weer laten meten. Die is gedaald van 7.9 naar 7.5! Geweldig! Bovendien heb ik mij weer gewogen op een weegschaal die ook je vetpercentage meet. Die van mij was altijd boven de 30%. Nu, na 8 weken fit20, is mijn vetpercentage 29.2!

Verder voel ik mijn heel goed bij de training, ik voel mij fitter en sterker, traplopen gaat bijvoorbeeld beter. Ik ga er ook altijd met plezier heen, ik ben nog nooit met tegenzin gegaan of moest mijzelf er toe zetten. Integendeel, op maandag kijk ik uit naar de training. Daarna ben je natuurlijk wel moe, maar ik begrijp nu ook dat de training nog 2 uur door gaat als ik thuis weer op de bank zit. Het contact met Ron is overigens heel plezierig, al een beetje ‘eigen’. Hij zet zich enorm in, en vindt altijd een antwoord op mijn vele vragen.

Natuurlijk heb ik het met collega’s en familie wel over fit20 en niemand gelooft me, iedereen zit toch vast in dat idee van veel sporten. Ik geef ze dan een folder en zeg: maak een afspraak en probeer het zelf!

Grietje N. (60 jaar), duizendpoot op de afdeling administratie


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!