Klantverhaal van Hans Ruinemans

Klantverhaal Hans Ruinemans

"Dit is mijn fitness training voor de hele week..."

Ik ben altijd sportief geweest. Voordat ik bij fit20 trainde deed ik op eigen gelegenheid fitness bij een groot fitness centrum. Dat koste mij veel tijd en ik had minder resultaat. Tijd kom ik altijd te kort dus ik ben fit20 gaan proberen. En het kost mij niet alleen minder tijd maar mijn resultaten zijn beter! Ik doe nu 10 maanden fit20 en ik word nog steeds sterker.

fit20 Almere is voor mij vanuit het Gooi makkelijk te bereiken, in een vloek en een zucht ben ik er. Mijn personal trainer Gerda houdt zich precies aan de 20 minuten training dus in minder dan een half uur ben ik ook echt klaar. En dat is mijn fitness training voor de hele week…! Sinds ik fit20 doe is mijn lichaam er goed op vooruit gegaan, de verhoudingen zijn beter. Na de fit20 training voel ik me zo’n 2 uur nog anders in mijn lichaam, ik weet niet precies waarom maar het voelt goed. De dag na mijn training heb ik een beetje spierpijn en dat vind ik juist prettig, er is in die 20 minuten wel wat gebeurd!

Naast fit20 loop ik hard, ik ga de marathon van New York lopen. Ik weet niet of de fit20 training daarbij van invloed is, wel weet ik dat mijn beenspieren erg sterk zijn geworden. Toen ik met fit20 begon drukte ik 100 kg weg, en nu inmiddels 160 kg.

Ik heb fit20 dan ook meermalen aan vrienden aangeraden.

Hans Ruinemans (56 jaar) Ondernemer en eigenaar van Business Tales NV


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!