Klantverhaal van Henk Wever

Klantverhaal Henk Wever

"Ik ben geen sporter en ik houd niet van sportscholen met hijgerige types of hardloopclubjes. Toen hoorde ik van fit20."

Het is voor mij van levensbelang om te bewegen. Door mijn visuele handicap beweegt mijn lichaam van nature minder. Dat is een aanpassing aan mijn situatie: ik ben heel goed in plannen om met zo min mogelijk zoveel mogelijk voor elkaar te krijgen. Maar ik ben geen sporter en ik houd niet van sportscholen met hijgerige types of hardloopclubjes. Toen hoorde ik van fit20.

In augustus 2013 deed ik als een ongelovige Thomas mijn eerste kennismakingstraining. Ron heeft mij zonder verkooppraatjes overtuigd om fit20 te gaan doen. Nu zijn we bijna een jaar verder en ik heb onvoorstelbaar veel baat bij de training.

Als eerste natuurlijk de korte duur en de persoonlijke begeleiding. fit20 levert een enorm rendement omdat je in korte tijd tot het maximale gaat. Dat spreekt mij erg aan: kwaliteit in plaats van kwantiteit. Niet veel trainen maar effectief. Ron is een erg goede trainer, hij heeft gezorgd dat ik de bewegingen goed heb aangeleerd en iedere keer correct uitvoer en hij motiveert als het een keer niet zo goed gaat. Natuurlijk betaal je voor de persoonlijke begeleiding, fit20 is wat dat betreft een dure hobby. Maar ik accepteer dat en kies bewust voor deze training.

Ik kreeg 2 jaar geleden mijn vijfde geleide hond. Voordat ik bij Ron trainde struikelde ik toch vaak over tegels of een gat in de stoep. Sinds ik fit20 doe ben ik niet meer gevallen. Dat komt omdat ik veel stabieler loop en veel beter in balans ben. Ik ben sensitiever. En daarom is mijn hond zekerder en doet hij zijn werk beter! De hond heeft dus aan mij gemerkt dat ik fit20 doe. Dat is heel objectieve feedback!

Wat ik ook heel belangrijk vind is dat de fit20 training mij helpt in het ‘hold-on’ gevoel. Als er iets niet prettig is of niet goed loopt zou ik daar voorheen veel meer moeite mee hebben. Nu kan ik dat transformeren: dit is een eindig iets en het komt weer goed. Als ik op mijn werk na een uur of 4 weleens denk dat ik moe ben, dan weet ik dus dat ik best nog een uurtje door kan. Dat komt omdat ik bij fit20 soms ook door moet gaan als ik denk dat ik niet meer kan.

fit20 helpt me om mijn weekritme beter in de tang te hebben. Ik hoef als het ware niet iedere week die hele week op te tillen. Het zorgt ervoor dat ik in-shape ben en dat is echt heel plezierig. Ik heb zelden zin om te gaan trainen…maar fit20 brengt mij zoveel dat je wel heel stom zou zijn om het niet te doen! Ik geloof absoluut in dit concept.

Henk Wever (50 jaar) medewerker klantenservice DUO


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!