Klantverhaal van Jan Pieter van Lieshout

Klantverhaal Jan Pieter van Lieshout

"Jullie maken het waar…fit20 werkt! Ik krijg waar voor mijn geld."

Ik doe nu anderhalf jaar fit20 bij Eric in Den Bosch. Er zijn voor mij drie grote voordelen. Allereerst is dat de persoonlijke aanpak. Daarnaast is er voor mij een enorme tijdwinst omdat ik tijdens de training geen tijd verlies aan ‘social talk’, ik hoef niet te wachten op apparaten en heb geen toestanden met douchen en omkleden. Derde voordeel is dat ik daadwerkelijk fitter ben. Jullie maken het waar…fit20 werkt!

Toen in nog in sportscholen trainde, hield ik het op termijn niet vol, en dan wilde ik ook niet meer sporten. De moed zonk mij in de schoenen en het duurde vervolgens 4 maanden voordat ik mijn abonnement opzegde. Ik voelde me dan erg ontevreden met mezelf, en raakte in een negatieve spiraal. Als ik nu door drukte een paar weken niet kan trainen bij Eric dan heb ik de hele tijd wel een groot verlangen om weer te trainen. Daardoor blijf ik een positieve spiraal en heb een hele andere mentale dialoog. fit20 geeft mij dus een hele positieve vibe die ik kan vasthouden, ook als ik eens niet kan trainen. Hierdoor weet ik dat ik blijf trainen, ook als ik een periode door drukte of buitenlandse reis niet kàn trainen. Zo blijf ik tevreden over mezelf.

Ik had trouwens helemaal niet in de gaten hoe fit en sterk ik eigenlijk ben geworden door anderhalf jaar fit20, maar als ik mijn resultaten b.v. qua beenspieren vergelijk met anderen die bij Eric trainen ben ik de sterkste. Dat is toch leuk voor mijn leeftijd. Ik doe vanwege mijn vak naast fit20 ook wekelijks Pilates, en dagelijks de 5 Tibetanen, dat doe ik al 30 jaar, en ik merk dat in mijn kracht en dat ik in vorm blijf. Als ik een tijdje niet train gaat mijn buik een beetje lijken op die van een ‘gewone’ man van 56 en dat wil ik niet, dat kan ook niet vanwege mijn werk als dansmeester. Ik word ongelukkig van zo’n bolling onder mijn middenrif, en als ik door fit20 dan weer strak ben denk ik: yes, zo moet het zijn!

Ik raad fit20 regelmatig aan anderen aan, maar toevallig wonen zijn vaak in plaatsen waar (nog) geen fit20 is zoals Maastricht. Ik hoef ook geen financieel voordeeltje als ik een lid aan breng, nergens voor nodig want ik sta gewoon achter deze methode. Bovendien vind ik dat ik waar voor mijn geld krijg, ik vind fit20 niet duur.

Jan Pieter van Lieshout (53 jaar), Dansmeester en eigenaar van Sensedance,www.sensedance.nl


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!