Klantverhaal van Lonneke Koenders

Klantverhaal Lonneke Koenderen

“Ik beschouw fit20 als mijn fysieke APK”

Ik train sinds 2013 bij fit20. Ik heb een full-time baan, ik reis veel en ik maak lange dagen. Het grote voordeel van fit20 is dat ik de training in mijn werkschema kan inpassen. Dat betekent dat ik niet nog een avond op pad moet om fitness te doen. Ik kan thuis blijven en bij mijn gezin zijn. De fit20 training levert mij dus waardevolle privé-tijd op!

Ik beschouw fit20 als mijn fysieke APK waar ik klachten mee voorkom. Voordat ik bij fit20 trainde had ik op een gegeven moment steeds vaker rugklachten en ik ging een paar keer door mijn rug. Mijn fysio zei toen: “of je doet niets aan je spieren en ik ga je steeds vaker zien, of je gaat je spieren versterken en ik zie je niet meer”. Sinds ik begonnen ben bij fit20 ben ik nooit meer naar een fysiotherapeut gegaan! De training is voor mij dus heel effectieve preventie.

Dat belicht een heel belangrijk resultaat van fit20: wat gebeurt er niet..! Geen rugklachten of andere fysieke problemen. Naarmate je ouder wordt ga je nu eenmaal achteruit en door fit20 te doen voorkom je dat. Sinds ik fit20 doe ben ik een stuk sterker geworden. Dat zie je aan de gewichten die ik wegkrijg maar ik merk het aan allerlei zaken zoals zware dingen tillen. Ik heb echt spieren gekregen. Natuurlijk vlakt de progressie curve wat af, maar desondanks ben ik nog steeds sterker aan het worden...en dat blijft leuk!

Ik vind een heel sterk punt van fit20 dat er alles aan gedaan is dat je het vol kan houden. Ik kom binnen in mijn werkkleding en pumps. De pumps gaan uit en de training kan beginnen! Geen omkleed gedoe.

Vanuit mijn professionele achtergrond in Lean Management vind ik verder het heel belangrijk dat een afspraak op tijd begint, en op tijd stopt. In al die vier jaar dat ik bij fit20 train is het nog nooit voorgekomen dat de training niet op tijd begon! Dat toont voor mij de kwaliteit. Het is een keer gebeurd dat de klant voor mij te laat was terwijl ik al vroeg aanwezig was. Voor mij was dat wel een ‘moment van de waarheid’, hoe wordt hiermee omgegaan? De trainster loste de situatie heel goed op door aan die klant te vragen: “we hebben tien minuten, hoe wil je dat ik die benut?”. En mijn training begon op tijd.

Ik vind de kwaliteit van de trainers heel goed, zij hebben toch allemaal wel HBO denkniveau en zijn heel zorgvuldig tijdens de training. Onlangs kon ik de laatste 10 seconden op de leg-press er echt niet meer uitkrijgen. Jasper, mijn trainer, baalde toen enorm: ”ik baal dat ik er teveel gewicht heb bijgedaan, ik had er 2 kg minder bij moeten doen”. Ik vond het helemaal geen probleem maar het illustreert hoe betrokken hij is bij mijn training en vooruitgang.

Ik raad fit20 zeker aan. De prijs schrikt soms af, maar als ik terugkijk naar de jaren dat ik fit20 doe dan ga ik altijd. Dat levert mij heel veel op. Dat meen ik oprecht.

Lonneke Koenders (40 jaar) Head of Business Improvement Benelux, Sodexo


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!