Klantverhaal van Margriet de Groot

Klantverhaal Margriet de Groot

"Ik was al redelijk sterk in mijn benen maar ze gaan nu richting Beyoncé benen...!"

Ik train nu precies een half jaar bij Henk. Ik vind het grote voordeel die twintig minuten waarin je heel intensief en veel doet. Net als veel anderen dacht ik aanvankelijk: dit is onzin, fit in 20 minuten per week dat bestaat niet. Maar na de fit20 training voel je je spieren gigantisch en ik voelde al snel ook echt resultaat. Mijn man zei na anderhalve maand tegen mij: ‘hé… ik begin het aan je te zien!’ Nu doet hij zelf inmiddels ook fit20.

Verder vind ik het prettig dat de training één op één is en dat je alleen met je trainer in de studio bent. Vroeger heb ik wel eens spinning gedaan, maar een zaal vol zwetende mensen…daar voel ik mij toch niet prettig bij. fit20 is prettig, persoonlijk en snel.

Voorheen ging ik met een vriendin twee keer per week stevig lopen, en soms wat hardlopen, maar uiteindelijk ben je daar toch veel tijd mee kwijt. Na afloop nog even wat water drinken, dan klets je nog wat, heel prettig maar voor je het weet ben je toch een dagdeel kwijt. Bij fit20 is dat inclusief reistijd echt maar een half uur, niet omkleden of douchen…en dat is heel makkelijk in te passen. En dan doe je het ook echt!

Sinds ik bij Henk train ben ik gespierder en voel ik me beter en fitter. Ik ben niet afgevallen, maar ik zie er gestroomlijnder uit. Gelukkig heb ik zelf geen rugklachten en is mijn houding goed, maar het lijkt toch dat mijn hele spier korset steviger is en dat ik beter sta. Daarom noem ik fit20 regelmatig bij vriendinnen met rugpijn, daar moet het geweldig voor zijn.

Ik was al redelijk sterk in mijn benen maar die zijn nu gespierder geworden, ze gaan richting Beyonce benen…! In mijn bovenlijf had ik niet veel kracht en dat is erg verbeterd, ik ben veel sterker in mijn armen sinds ik fit20 doe.

Als personal trainer vind ik Henk heel plezierig. Hij is geen ‘anabool steroïde’ sportschool type die je als een soort Amerikaanse legerofficier hijgend en fanatiek staat op te jutten…maar hij stimuleert mij wel om door te gaan op het moment waar ik alleen in een sportschool zou afhaken. Hij doet dat op een ontspannen en leuke manier. Heel normaal en beschaafd.

Ik raad fit20 regelmatig aan en ontmoet dan natuurlijk het voorspelbare ongeloof. Het enige wat ik kan zeggen is het werkt echt! Je moet het zelf ervaren en dan ben je om.

Margriet de Groot (47 jaar) journalist


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!