Klantverhaal van Marieke van Gerwen

Klantverhaal Berrie Verhoeven

"Wat zie je er goed uit!"

Ik ben in november 2013 met fit20 begonnen bij Emiel in Eindhoven. Mijn doel was om na de geboorte van mijn eerste kind weer een beetje ‘in vorm’ te komen.

Dat fit20 zo dichtbij voor mij is en weinig tijd kost zijn grote voordelen voor mij. Maar vooral dat ik mijn doel om er weer goed uit te zien na een paar maanden bereikte. Eigenlijk voordat ik het zelf in de gaten had begon ik complimentjes te krijgen: “Wat zie je er goed uit!” kreeg ik te horen. Ik had niets anders veranderd in mijn leven dan bij Emiel te gaan trainen, dus dit is echt een fit20 resultaat. Daarnaast voelde ik mij energieker en fitter.

Toen raakte ik weer in verwachting. Ik ben tot in de 37e week blijven trainen en dat ging super goed! Aanvankelijk was ik een beetje bezorgd of zwanger zijn en al een heel kleintje hebben niet wat veel zou zijn. Maar het is boven verwachting goed gegaan. Ik ben bovendien in deze zwangerschap iets minder aangekomen, en ik ben ook mooier zwanger dan de vorige keer. Ik draag mijn buik mooi. Ik weet zeker dat dit door de fit20 training komt.

De begeleiding van Emiel vind ik perfect. Ik kom om te trainen, en mijn doel te halen en daar zorgt Emiel voor. Geen verplichte ‘social talk’ zoals in een sportschool wel gebeurt, maar doen waarvoor ik kom. Heel fijn! Ik vind Emiel bovendien deskundig.

Ik praat vaak over fit20 en raad het aan iedereen aan.

Marieke van Gerwen (27 jaar) verzekeringsadviseur


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!