Klantverhaal van Mario Boom en Juliet Voesten

Klantverhaal  Mario Boom en Juliet Voesten

"Ik heb die discipline van een vaste afspraak nodig"

Wij trainen sinds februari 2015 bij fit20 Venray. Het grote voordeel voor mij is de discipline van die wekelijkse afspraak. Ik weet dat je iets aan sport moet doen maar sinds mijn 18e heb ik al niets meer gedaan. In andere gebieden ben ik heel gedisciplineerd, maar sporten kan ik niet opbrengen, al 30 jaar lang niet... Ik had altijd wel een excuus om het niet te doen, en het feit dat ik in een ploegensysteem werk maakt het nog makkelijker om dat excuus te hebben.

Toen kwamen wij fit20 tegen en wij deden een kennismakingstraining. Die vaste afspraak die je samen hebt, en een trainer die op je wacht, zorgt ervoor dat ik nu al een jaar iedere week sport! Voor het eerst in 30 jaar...Ik heb die discipline van een vaste afspraak dus nodig, dat werkt voor ons.

Wij merken dat wij beiden door de fit20 training een stuk sterker zijn geworden. Kleine dagelijkse dingen doen zoals even de trap op rennen, iets zwaars tillen, eigenlijk gaat alles beter. Wij kunnen geen marathon lopen hoor, maar absoluut gezien is onze conditie verbeterd. Ook weten we beter welke spieren sterker en welke zwakker zijn, daar werk je dus doelgericht aan.

Ook ben ik een paar kilo kwijt, dat buikje is net wat strakker. Zonder dat ik mijn etensgewoontes veranderd heb trouwens, dus dit komt echt door de training.

De rol van de personal trainer vinden wij belangrijk, hij of zij corrigeert je houding en zorgt dat je niet smokkelt. Wij hebben verschillende trainers maar we zijn over alle drie tevreden.

Wij hebben geprobeerd om binnen onze vriendenkring iemand warm te krijgen voor fit20 maar men wil er nog niet aan. Het oude denkbeeld van meerdere keren per week trainen, en het feit dat je met zo’n korte training echt iets bereikt wil er nog niet in. Wat dat betreft zijn wij enthousiaste fit20 pioniers... maar wie weet denkt iedereen over een paar jaar even positief over fit20 als wij.

Mario Boom (47 jaar) en Juliet Voesten (46 jaar)


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!