Klantverhaal van Marjo Looijen

Klantverhaal Marjo Looijen

"Ik had behoorlijke schouderklachten die zijn nu enorm verbeterd."

Ik train nu een klein half jaar bij David. Groot voordeel voor mij is allereerst dat het maar 20 minuten tijd kost. Vroeger deed ik weleens een uur fitness in een sportschool maar dan dacht ik na een half uur al: ik heb er genoeg van. Bij fit20 is dat zó anders…Verder vind ik de persoonlijke begeleiding heel fijn, veel prettiger zelfs dan ik gedacht had toen ik met fit20 begon. Het feit dat je ‘moet’ omdat je een afspraak hebt vind ik ook een groot voordeel. Ik ga daarom altijd, ook als ik geen zin heb. De koele en prettige ruimte waar je traint is een voordeel. Douchen, omkleden en dat soort gedoe is daardoor niet nodig, dat vind ik ook zo fijn. Heerlijk dat je zo klaar bent, en zo weer weg.

Ik voel me fitter sinds ik fit20 doe en ik vind het heel prettig voor mijn lijf. Ik had behoorlijke schouderklachten voordat ik met deze training begon en die zijn enorm verbeterd. Gisteren had ik een kleinkind op mijn schouder en een aantal andere kinderen die om mij heen hingen en ik had geen centje pijn! Ik fiets en zwem veel en misschien merk ik daar ook wel iets van een betere conditie.

Ik heb fit20 kaarten in mijn tas bij me en ik geef ze aan heel veel mensen! Als ze dan zeggen: “maar daar heb je dus ook apparaten” leg ik uit dat fit20 écht anders is dan een gewoon fitness centrum. Onvergelijkbaar!

Marjo Looijen (62 jaar), docent communicatie


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!