Klantverhaal van Matina Fidder

Klantverhaal Matina Fidder

“Ik heb meer kracht gekregen en ik kan veel meer aan.”

In maart 2014 ben ik begonnen met de fit20 training. Het grote voordeel voor mij is dat ik fit20 tussendoor kan doen, op een vast moment in mijn weekritme, zonder extra organisatie. In de middagpauze fiets ik vanuit mijn werk naar fit20, en 20 minuten later sta ik weer buiten! Terwijl mijn collega’s gaan lunchen, ga ik naar fit20. “Ik heb mijn sportactiviteit gehad” zeg ik bij terugkomst tegen mijn collega’s. En die vragen dan “heb je je in die 20 minuten ook verkleed en gedoucht…” en dan leg ik uit dat dit niet nodig is!

Sinds ik fit20 doe is mijn conditie veel beter. Dit merkte ik tijdens onze skivakantie. Normaal gesproken was ik dan om 14.00 ’s middags moe en had ik ’s ochtends veel spierpijn. Nu vroeg mijn man ’s middags: “Ben je nu nog niet moe?” en dan zei ik “nee, ik heb nog voldoende energie”. Bij het opstaan vroeg hij: “Heb je echt geen spierpijn?” en dan zei ik “nee, echt niet”. Ik heb meer kracht gekregen, en ik kan veel meer aan. Ik raak niet meer buiten adem.

Ik ben in algemene zin sterker. Een voorbeeld daarvan is in de tuin werken. Ik kan dat beter volhouden en heb minder spierpijn dan voorheen. Ik heb sterkere spieren gekregen en merk dat ook bij het wandelen. Ik doe, naast fit20, ook nog Ladyfit en dat gaat goed samen.

Ik raad fit20 vaak aan, maar het is nog onbekend. Mensen snappen gewoon niet dat je met 20 minuten trainen zulke goede resultaten haalt. Nu heb ik het nieuwe fit20 filmpje doorgestuurd via Facebook, wie weet nodigt dat iemand uit om het eens te proberen!

Matina Fidder (58 jaar) adviseur P&O Landstede Groep


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!