Klantverhaal van Mattijs Baijens

Klantverhaal Mattijs Baijens

"fit20 laat zien dat je meer aankunt dan je denkt."

Sinds november 2013 train ik bij fit20 Venray. Ik vind de persoonlijke begeleiding echt heel belangrijk en een groot voordeel van fit20. Zonder trainer naast me zou ik te snel op geven.

Walter Bulkens is een hele goede en gedreven trainer. Hij neemt op een positieve manier geen genoegen met opgeven. Hij is heel betrokken en een goede motivator. Mooi hoe dat werkt, het motiveert je tot de top van je kunnen.

Ik vind het resultaat dat ik krijg een groot voordeel van fit20. Iedere week merk ik dat ik sterker word. In wezen laat fit20 zien dat je meer aankunt dat je denkt. De wekelijkse feedback van de fit20 iPad applicatie geeft bovendien een ander gevoel dan reguliere fitness, daarbij sta je toch veel minder stil of je wel resultaat boekt.

Ik merk hoe sterk ik word door de training aan mijn dagelijkse werk. Ik werk in de horeca dus dat is veel staan en veel lopen. Sinds ik fit20 doe lijkt het alsof mijn werkdag korter duurt omdat ik veel minder vermoeid ben. Zo kan ik mijn werk nog lang volhouden.

fit20 Venray maakt onderdeel uit van een sportcomplex. Soms gaan we na de training nog weleens zwemmen. Maar dan merk je toch dat je al optimaal gesport hebt. Meer is eigenlijk niet nodig.

Ik raad fit20 dan ook aan regelmatig aan.

Mattijs Baijens (28 jaar) receptionist hotel de Echoput Hoog Soeren, www.echoput.nl


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!