Klantverhaal van Miranda en Hans Coppens

Klantverhaal Miranda en Hans Coppens

"Hoe komt het dat je er zo goed uit zie...?"

Hans, mijn echtgenoot, en ik doen nu bijna een half jaar fit20 bij Dennis Schulp in Tilburg. Het lijkt een cliché verhaal, maar wij zijn beiden heel erg druk en dan is de verleiding groot om na een lange dag hard werken op de bank te ploffen…Een afspraak met Dennis is voor ons dan de stok achter de deur die we nodig hebben. Een gewone sportschool is vrijblijvend, en het lukt mij dan ook niet om te gaan. Bij fit20 heb je een afspraak, dus dan ga je. Wij worden 1 op 2 getraind, heel prettig en enorm motiverend. Ik voel me geweldig als ik ben geweest!

Uit de cijfertjes van de weegschaal van Nancy, de voedingsconsulent bij Dennis, blijkt dat het vetpercentage van ons beiden is afgenomen en het ‘gevaarlijke’ vet dat op de organen ligt ook.

Dat betekent dat we door te sporten onze lichaamsverhouding verbeterd hebben. Hans fietst heel veel en had dus al een goede conditie, maar ook bij hem is deze verbetering goed te merken.

Het grote voordeel voor mij is Dennis als personal trainer. Ik ben eigenlijk bij hem gaan trainen omdat ik al een tijd door mijn eigen grenzen heen was gegaan. Medisch advies was toen om te gaan sporten. Ondanks dat lukte het mij toch niet om mezelf er toe te zetten naar een sportschool te gaan. De fit20 training bij Dennis bleek voor mij een uitkomst. Als trainer doet hij het supergoed, hij is heel relaxed, neemt alle tijd maar zorgt wel dat je een prestatie levert. Het is een feestje om bij hem te trainen!

Ik raad fit20 aan al mijn collega’s en klanten aan. Een collega vroeg mij een tijdje geleden: “hoe komt het dat je er zo goed uit ziet…?” Ik vertelde toen dat ik bij Dennis train. Mijn collega, die in Den Bosch woont, traint daar nu bij Eric!

Miranda Coppens (40 jaar) eigenaar Accountantskantoor en Hans Coppens (55 jaar) docent Fontys en Avans Hogescholen


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!