Klantverhaal van Nini Quist

Klantverhaal Irene op den Buys

"fit20 hoort er voor mij bij."

Ik train sinds kort bij fit20 Tilburg. Het korte tijdsbeslag van de training is voor mij één van de grootste voordelen. Waar je normaal al snel twee keer voor naar de sportschool moet bereik ik nu met 20 minuten training in de week. Daarnaast helpt het mij dat er toch iemand op je staat te wachten… Dennis is voor mij dan de nodige stok achter de deur. En de persoonlijke benadering werkt voor mij heel goed.

Ik heb nu al meetbaar resultaat. Ik zit strakker, steviger en beter in mijn vel. Mijn spieren zijn sterker. En na inspanning ben ik veel minder stijf. Tijdens de wintersport weer fanatiek gesnowboard en ik had nergens last van! Ik ben leniger en soepeler. Ik merkte dat ook na het schaatsen dit weekend. Mijn partner doet ook fit20 en daar zie je het effect van de training heel goed. Bredere schouders en borstspieren, hij was wat iel maar is nu mooi breed en gespierd.

Dennis is als trainer erg attent en voorkomend. Een plezierig persoon met hart voor zijn zaak. Hij is correct, geeft je precies genoeg echte aandacht. Ik raad fit20 dan ook de hele tijd aan! Ik heb inmiddels 1 of 2 klanten gebracht. Natuurlijk kost fit20 meer dan een gewoon sportschool abonnement en het heeft iets exclusiefs maar ik vind dat juist prettig. fit20 hoort er voor mij bij, zo houd ik mijn gezondheid op pijl.

Nini Quist (40+ jaar), ondernemer


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!