Klantverhaal van Peter van Deutekom

Klantverhaal Peter van Deutekom

"Door die persoonlijke aandacht en begeleiding, kom je heel ver."

Mijn naam is Peter van Deutekom, 60 jaar en ben werkzaam als een zelfstandige ondernemer in de automatisering. Verkoop ook programmatuur, genaamd Time IT, een uniek pakket waarmee je op een eenvoudige manier een stappenplan kunt aanmaken en personen kunt aansturen via allerlei innovatieve communicatie middelen waardoor de processen binnen een organisatie effici├źnter en kostenbesparende opereren.

Dit betekent dat mijn werk erg druk is met meer dan 60 werkuren per week en om toch wat aan je conditie te doen, is fitness een goede bezigheid. Alleen de afgelopen jaren gemerkt dat je op een fitness centrum net die aandacht NIET krijgt die je als persoon eigenlijk wel zou willen. Je wilt begeleid worden tijdens je training, hoe je zaken kunt verbeteren om zo je gewenste resultaat te bereiken.

Ben nu sinds 1 jaar actief bij fit20 en heb gemerkt dat juist door de persoonlijke begeleiding van Daphne, het resultaat vrij snel merkbaar is. Natuurlijk moet je doorzetten (en ze motiveren je ook sterk) en is het vaak niet makkelijk, maar juist door die persoonlijke aandacht en begeleiding, kom je heel ver.

Mijn conditie is sterk verbeterd, merk ook dat de problemen die ik voorheen makkelijker kreeg in mijn lichaam, zoals rugpijn, zich nu niet meer voordoen omdat al je spieren de juiste aandacht krijgen. Daarnaast tennis ik elke week en merk dan ook dat mijn conditie sterk is verbeterd, minder spierpijn.

Dus mijn motto is, fit20 helpt het lichaam gezond te houden!

Peter van Deutekom (60 jaar) zelfstandig ondernemer www.time-it.org


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!