Klantverhaal van Shaam van Wilsem

Klantverhaal Shaam van Wilsem

"Iedereen boven de 40 zou fit20 moeten doen"

Ik ben in 2014 met fit20 begonnen bij Gerda Rebel in Almere. In die periode deed ik niets aan sport, ik was druk met een verhuizing en een nieuwe baan. Dat begon zich op mijn gezondheid te wreken en toen vond ik ‘s nachts om 3.00 uur fit20 op internet! “Wat is dat?” vroeg ik me af en het bleek precies te zijn wat ik zocht.

De grote voordelen voor mij zijn de efficiency, tijdswinst en resultaten door 20 minuten zeer gericht te trainen, dat is buitengewoon conveniënt. Dankzij de goede begeleiding haal je het maximale eruit wat er in zit wat fysiek maar verrassend genoeg mentaal een positieve uitwerking heeft

Ik beschouw fit20 als noodzakelijk onderhoud, het is de basis, een rode draad om goed te kunnen functioneren. Net zoiets als tandenpoetsen, je doet het gewoon en houdt er rekening mee met je planning. Sinds ik fit20 doe zijn klachten zoals een stijve nek of pijnlijke spieren zo goed als verdwenen. Mijn spieren hebben zich sterk ontwikkeld en dat blijft zo. Ik wilde aanvankelijk meer trainen, maar ik begreep dat dat geen zin heeft. Conditioneel ben ik verbeterd, ik kan snel pieken in mijn prestaties. Ik merk dat bij skiën en andere sporten. Ik merk ook een mentaal effect, zoals een sterke focus en zaken goed kunnen volhouden.

Ik vind dat iedereen en vooral mannen boven de 40 jaar fit20, of een dergelijke training, zouden moeten overwegen, zeker omdat je stofwisseling verandert. Ik sta helemaal achter de trainingsprincipes en tevens via fit20 ben ik in aanraking gekomen met intermittent fasting voor nog betere resultaten.

Shaam van Wilsem (45 jaar) Global account manager


Ben je al klant van fit20? Beoordeel ons dan op Facebook:

Wij ontvangen graag 5 sterren of schrijf je feedback wat er verbeterd kan worden.

Alvast bedankt!