Changed by fit20

20 minuten per week trainen kan je leven veranderen!

fit20

Doorgaans wordt fitness gezien als iets waar we ons toch op zijn minst een paar uur per week voor in het zweet moeten werken. fit20 laat zien dat dit ook anders kan. Bij fit20 train je namelijk maar 20 minuten per week in een gekoelde ruimte in je dagelijkse kleding. In alle rust train je met focus. Altijd met volle aandacht van jouw Personal Trainer, zodat jij elke week een topprestatie levert. fit20 is een training op maat en dus voor iedereen. Meer dan 10.000 klanten gingen je voor, ervaar het nu zelf!

Fit in 20 minuten per week

Resultaat gegarandeerd
Personal trainer
Omkleden niet nodig
Altijd op afspraak
Alleen of samen
Privacy en rust
Changed by fit20

Change story van Edo Loenen

Wij horen vaak: ''én maar 20 minuten, én niet zweten...dat kan nooit zwaar zijn!'' Na 100 trainingen wat vind je daar nu van?
Het is verbazingwekkend wat je in 20 minuten kan doen. Het is niet alleen maar spiertraining, maar ook cardio (zeker de Leg Press). Zelfs binnen één oefening trap ik nog wel eens in de val om na de eerste 2 herhalingen te denken "Oh, het valt wel mee deze week", maar 20 seconden later denk ik er dan heel anders over...

Wat zijn de grootste verschillen die jij in jezelf merkt na deze maanden van training?
Er zijn 2 dingen die ik heb gemerkt. Uiteraard merk ik een lichamelijk verschil: ik ben duidelijk sterker geworden en ik heb (bijna) nooit meer last van vage lichamelijke klachten zoals pijn in mijn rug na een hele dag onderuitgezakt hangen in mijn bureaustoel. Maar, net zo belangrijk en misschien zelfs wel belangrijker, fit20 is ook goed voor mijn geestelijke gezondheid. Ik merk dat die 20 minuten afzien per week heel goed is voor het verbranden van stress!

Wil jij dit ook ervaren?

Strength changes everything

  • Wereldwijde formule
  • Meer dan 10.000 klanten
  • 100+ studio's in Nederland
Changed by fit20 Changed by fit20

“Ik blijf dit doen zolang ik dat kan”

Ik train inmiddels alweer 4 jaar bij fit20. In 2014 sprak ik al over mijn fit20 ervaring.

Als ik terug kijk over de hele periode dat ik fit20 doe, ben ik enorm verbeterd. Ik ben heel tevreden met het niveau dat ik heb bereikt en heb het gevoel dat de training zinvol is. Het doet me goed. Mijn doel is nu ‘houden wat ik heb’. Voor mijn conditie fiets ik veel en dat gaat wel makkelijker met sterkere benen. Ik vind het ook nog steeds heerlijk dat ik zo uit mijn werk de training kan doen. Niet zweten en geen omkleedgedoe. De begeleiding is prettig en het kost me weinig tijd. Dat is een enorme winst.

En ik heb zo meteen mijn vaste afspraak weer! Ik blijf dit doen zolang ik dat kan.

Michiel van Haastert (62 jaar) arts

Wil jij dit ook ervaren?
 

Vraag nu je gratis kennismakingstraining aan

2. Met wie maken wij kennis?