7 nieuwe fit20 studio’s geopend

woensdag 07 februari 2018

Er zijn al weer 7 nieuwe fit20 studio’s geopend. 6 studio’s bevinden zich door het hele land, van Noord tot Zuid: Sneek, Medemblik, Velp, Heemstede, Rijen en Maastricht en de laatste...die is geopend in Amerika!

fit20 Sneek is de tweede studio van Wilko Riezebos die zijn eerste fit20 studio in Heerenveen heeft. De prachtige fit20 studio Sneek bevindt zich in het Rijksmonumentale pand aan het Grootzand 60. Wilko kent alle kneepjes van het fit20 vak en is trots om nu ook de inwoners van Sneek te helpen om fit te worden in 20 minuten per week.

fit20 Medemblik bevindt zich in Zwaagdijk Oost, aan de Bollenmarkt 8D. De fraaie studio is makkelijk te bereiken via de N240 zodat inwoners van Medemblik maar ook van Groot- en Bovenkarspel nu ook fit kunnen worden in 20 minuten per week. Studio-eigenaar en personal trainer is Dustin de Hoog die zijn lerarenschap LO heeft ingeruild voor het ondernemerschap fit20!

Gera Vermeulen is eigenaar en personal trainer van fit20 Velp. Gera trainde al drie jaar bij fit20 Nijmegen en raakte zo enthousiast dat ze zelf een studio wilde openen. Een mooie locatie werd gevonden in hartje Velp aan de Hoofdstraat 242. Voor Velpenaren is het nu heel makkelijk om fit te worden in 20 minuten, even boodschappen doen en daarvoor of daarna fit20!

fit20 Heemstede werd onlangs geopend door ex-top schaatster Yvonne van Gennip! Centraal gelegen aan de Herenweg is fit20 Heemstede uitstekend bereikbaar. Loes Aerden en Ron de Rijk zijn de personal trainers van fit20 Heemstede. Beiden zien dagelijks dat hun klanten zich door de fit20 training sterker en gezonder voelen. Zij verwelkomen iedereen uit Heemstede en omgeving om een kennismakingstraining te doen en fit20 zelf te ervaren.

fit20 Rijen bevindt zich in het opvallende Crown Business Center aan de Ericssontraat 2. Jolanda van Leest werkte 2,5 jaar lang als personal trainer bij fit20 Breda en leerde zo de kneepjes van van het trainersvak. Haar passie voor fit20 maakte de keuze voor een eigen studio voordehandliggend. Inwoners van en werkenden in Gilze-Rijen zijn bij Jolanda in uitstekende handen!

Nicole Wolfs is eigenaar en personal trainer van fit20 Maastricht. De resultaten die ze dagelijks bij haar klanten ziet maken haar ongeloofelijk blij! Haar aanstekelijke enthousiasme gecombineerd met haar deskundigheid helpen haar klanten het beste uit zichzelf te halen. fit20 Maastricht bevindt zich in het markante hoekhuis aan de Wilhelminasingel 127.

In het hart van het Middenwesten is de eerste fit20 studio in de Verenigde Staten geopend! De fit20 studio ligt in Traverse City, de grootste stad van Noord Michigan. Studio-eigenaren zijn Mark Mattis en Roger Karsten. Mark maakte zijn eerste reis naar Europa om de fit20 Academy opleiding te volgen en gecertificeerd te worden als fit20 personal trainer. Roger is de man achter de schermen. De belangstelling voor het Nederlandse fitness concept is groot en na Traverse City zullen veel studio’s volgen!