Wisseling van de wacht

donderdag 05 oktober 2017

In vier fit20 studio’s staat er sinds een aantal maanden een nieuwe kapitein aan het roer! In fit20 Deventer is dat Philippe Kuijpers, in fit20 Leiden is dat Bouwina Boer, in fit20 Amsterdam West is dat André Oudshoorn en in fit20 Roosendaal zijn dat Jessica van Spaandonk en en Jurgen Nuijten. fit20 Amsterdam West en fit20 Roosendaal zijn bovendien geen franchise studio meer maar eigen vestiging van fit20.

Philippe maakte kennis met fit20 in Eindhoven: “Flexwerkend bij Tribes op het Flight Forum in Eindhoven raakte ik in gesprek met een personal trainer van fit20. Net als iedereen was ook ik eerst sceptisch en ben daarom zelf gaan proefdraaien in Apeldoorn. Nu ben ik best sportief maar sinds fit20 ben ik ongemerkt harder gaan slaan met tennis en ook heb ik dit jaar geen spierpijn gekregen toen ik weer ging skiën. Een vriend van me met hartklachten kreeg zelfs van zijn cardioloog – na een paar maanden fit20 trainen – te horen dat hij van de medicatie af mag!” Het enthousiasme bij Philippe is zo groot dat hij zelf een fit20 studio wilde beginnen. Met de overname van fit20 Deventer is deze wens werkelijkheid geworden.

Bouwiena maakte kennis met fit20 in Zwolle. De ‘fit20 vonk’ sloeg snel over: “Ik vind fit20 een fantastische formule. Het is ongelofelijk wat je in 20 minuten per week kan bereiken. Ik heb zelf fulltime professioneel getennist en weet hoe belangrijk de persoonlijke begeleiding is. Dit krijg je bij fit20. Ook is het toegankelijk voor iedereen, en iedereen werkt met zijn of haar eigen programma”. Toen zich de kans voordeed om de fakkel van fit20 Leiden over te nemen greep Bouwiena die meteen!

André is personal trainer en studio manager in fit20 Amsterdam West. Wat zegt André over zichzelf? “Mijn kwaliteiten liggen vooral in mijn vakkennis, zelf ben ik van jongs af aan met sport en trainen bezig een weet ik heel goed wat de klant doormaakt tijdens een fit20 training. Verder ben ik rustig, professioneel en bied ik altijd een luisterend oor”. En over fit20? “fit20 is een goede wel overdachte trainingsmethode die door zijn intensiteit en duur veel beter is dan een doorsnee training en een gewone sportschool. Je wordt sterker, fitter, sneller en beter in de dingen die je in het dagelijks leven doet!”.

Jessica en Jurgen zijn personal trainer en studio manager van fit20 Roosendaal.”Ik ben heel enthousiast over fit20. Eerst wist ik niet zeker of het wel werkte zoals de meesten denk ik. Maar nu ik het zelf ook een aantal maanden doe merk ik dat bijvoorbeeld mijn slechtere knie sterker wordt. Dit merk ik ook goed met andere sporten en alledaagse dingen. Ik vind het ideaal dat het zo kort is en maar 1x per week nodig is, zo hou ik lekker veel tijd over voor leukere dingen” zegt Jessica. Jurgen deelt haar enthousiasme over fit20: “Vanaf mijn eerste kennismaking met fit20 ben ik enthousiast om met mensen te werken aan het verbeteren van hun lichaam. Hieraan wil ik een steentje bijdragen. Iedereen kan het, en door de wijze van trainen wordt iedereen er sterker door!”.

Je bent in alle studio’s van harte welkom voor een gratis kennismakingstraining!