Terug naar de studiopagina

Over Joerie

Wat maakt je zo’n goede personal trainer?
Als trainer zorg ik voor regelmaat, een stok achter de deur. Ik motiveer, enthousiasmeer en bewaak de trainingsresultaten. Aandacht voor detail, een correcte houding en uitvoering is het uitgangspunt van elke training. Mijn persoonlijke aandacht naar de klant toe, empathisch vermogen en goed luisteren naar de klant.

Wat kenmerkt je personal trainingsstijl? Hoe ga je met je klanten om?
Naast personal trainer ben ik een echte gastheer. Even een kort praatje vooraf is belangrijk om in te schatten hoe de klant zich die dag voelt. Tijdens de training ben ik enthousiast en vriendelijk. Samen met de klant probeer ik het beste uit de training te halen.


Wat vind je belangrijk in je relatie met je klanten?
Dat klanten zich op hun gemak voelen bij fit20. Eerlijkheid en openheid staat bij mij hoog in het vaandel. Van elkaar kunnen we leren.

Wat is het grootste compliment dat je van een klant hebt gekregen?
Die heb ik nog niet mogen ontvangen, omdat mijn studio nog moet openen.

Hoe motiveer je je klanten? Wat is je beste trainingstip?
Door het opbouwen van een vertrouwensband. Als die er is kunnen klanten het maximale rendement uit een training te halen. Iedereen beschikt over talloze mogelijkheden om fysiek, mentaal en emotioneel sterker te worden.

Wat vind je zelf van fit20?

De eerste keer dat ik een fit20 training deed was ik direct verkocht. Fit20 was voor mij een hele nieuwe vorm van trainen. Nadat ik zelf 12 jaar in de sportschool volgens verschillende methodes mijn spieren had geprikkeld was ik toe aan een nieuwe uitdaging. De methode van Fit20 was voor mij heel vernieuwend. Een sterk concept met een duidelijke missie: Fit for life in no time!

Welke resultaten zie je bij je klanten?
Op de website van fit20 en social media lees ik veel positieve reacties. De rode draad hierin is de snelle zichtbare resultaten die in een korte tijd worden geboekt en de prettige manier van begeleiding.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Genieten van het leven! Om te ontspannen ga ik wandelen met de hond, een hapje eten met mijn vriendin of een drankje doen met vrienden. Ook vind ik het leuk om het avontuur op te zoeken. Het bezoeken van een festival, het beoefenen van een nieuwe sport of avontuurlijk reizen.