Terug naar de studiopagina

Over Dennis

Wat maakt je zo’n goede personal trainer?
Vanuit mijn sportachtergrond/sportervaring in combinatie met de fit20 academy ben ik in staat de fit20 trainingsmethode over te brengen op mijn klanten. Je moet je als personal trainer in kunnen leven in de wensen en behoeften van de klant en ernaar handelen.


Wat kenmerkt je personal trainingsstijl? Hoe ga je met je klanten om?

Sociaal, enthousiasme, gedrevenheid, stimuleren en motiveren. Door middel van deze persoonlijke eigenschappen probeer ik mijn klanten op een prettige en positieve manier te helpen hun gezondheid en fitheid te verbeteren. Dat is het minimale wat de klant van mij mag verwachten.

Wat vind je belangrijk in je relatie met je klanten?

Dat we samen er naar streven het maximale uit ons lichaam en leven te halen. Elke training weer net over je grens kunnen en willen gaan vanuit een gedeelde motivatie en inzet. Samen zijn we sterker dan alleen!

Wat is het grootste compliment dat je van een klant hebt gekregen?
“Dennis, je haalt het beste in mij naar boven. Dankzij jouw trainingen voel ik me fitter, energieker, sterker en gezonder, maar merk ik ook dat ik mentaal en emotioneel weerbaarder ben geworden.”

Hoe motiveer je je klanten? Wat is je beste trainingstip?
Ieder mens, is in staat om door middel van een korte, high intensity training zijn fitheid en gezondheid te verbeteren. Wanneer we ons bewust zijn van denken in kansen of mogelijkheden in plaats van problemen of beperkingen biedt fit20 de mogelijkheid om jezelf vooruit te helpen, zowel fysiek als mentaal want je zelfvertrouwen zal ook toenemen.

Wat vind je zelf van fit20?
Sinds mijn eerste kennismaking in 2016 met de oprichter van fit20, dhr W. Vendel, is mijn enthousiasme voor deze trainingsformule alleen maar toegenomen. Ik ben me gaan verdiepen in fit20 en dacht: “Dit is een uniek concept, hier wil ik een onderdeel van zijn, deze trainingsmethode is nergens anders te verkrijgen en dus niet te vergelijken met een sportschool”. Ik heb hiervoor 17 jaar als instructeur lichamelijke oefening in de penitentiaire inrichting Tilburg gewerkt en mijn persoonlijk doel was altijd om door middel van mijn psychomotorische-, sociaal affectieve- en cognitieve vaardigheden gedetineerden en personeel enthousiast te krijgen om te sporten. Deze vaardigheden sluiten uitstekend aan bij fit20 en nog beter, ik geloof heilig in de belofte die fit20 garandeert! Mijn persoonlijke missie is om mijn klanten te overtuigen van de fit20 belofte en ze te helpen om fitter, energieker en gezonder van het leven te genieten. Een mooi, realistisch en dankbaar doel lijkt mij.

Welke resultaten zie je bij je klanten?

De fit20 belofte bewijst zichzelf in de dagelijkse praktijk door het toedienen van de juiste trainingsprikkel. Klanten voelen zich inderdaad krachtiger, fitter, energieker en gezonder en staan positiever in het leven omdat ze elke keer weer over hun grens gaan. Ook vervelende pijntjes, zoals (chronische) rugklachten nemen af of verdwijnen.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik breng zoveel mogelijk tijd door met mijn zoon. Elke zaterdag sta ik als trotse vader langs de lijn om hem aan te moedigen als hij moet voetballen. Ik ben hoofdtrainer bij voetbalvereniging GSBW uit Goirle. Elke dinsdag- en donderdagavond geef ik training en op zondag zijn de wedstrijden. Ik vind het erg fijn om tijd met mijn familie door te brengen. Ik vind het heerlijk om een dagje of weekend weg te gaan. Ik vind het fijn om te wandelen of te mountainbiken en ik tennis graag. Een avondje lekker op bank naar een leuke film kijken of naar de bioscoop vind ik ook gezellig.