Terug naar de studiopagina

Over David

Wie is David Lenahan

Wat maakt je zo’n goede personal trainer?
Ik ben altijd met sport bezig geweest. Zo heb ik in mijn jeugd jarenlang op hoog niveau gebasketbald. In de daarop volgende periode ben ik als spelersbegeleider actief geweest en heb toen jonge voetballers begeleid. Sport en begeleiden zit me dus een beetje in het bloed!

Wat kenmerkt je personal trainingsstijl? Hoe ga je met je klanten om?
Ik ben makkelijk in de omgang en ik houd ervan om mensen te helpen hun grens veilig op te zoeken. Voor iedere klant ligt die grens weer anders en iedereen reageert verschillend. Mijn manier van motiveren is daarom individueel en klantgericht.

Wat vind je belangrijk in je relatie met je klant?
Mijn klanten moeten zich op hun gemak voelen tijdens het trainen zodat zij in staat zijn een maximale inspanning te leveren. Privacy is daarvoor één van de vereisten. Een klant moet mij kunnen vertrouwen.

Wat is het grootste compliment dat je van een klant hebt gekregen?
Dat het zonder mij nooit was gelukt hun doelen te bereiken!

Hoe motiveer je je klanten?
Ik probeer het idee weg te nemen bij de klant dat ze het niet kunnen! Iedereen kan maximaal (leren) trainen alleen ligt dat punt bij iedereen op een ander niveau. Daarin ligt voor mij en voor de klant de uitdaging.

Wat vind je zelf van fit20?
Een zeer effectieve en efficiënte training die voor iedereen geschikt is.

Welke resultaten zie je bij je klanten?
Meer zelfvertrouwen, zowel fysiek als mentaal. Zij voelen zich gezonder en hebben minder pijntjes of kwaaltjes. Zij krijgen een betere conditie. Zij zien er beter uit!

Hoe ziet je ideale vakantie eruit?
Actief en avontuurlijk in de zomer en wintersport in de winter!