Terug naar de studiopagina

Over Yoran

Wie is Yoran van Dalsum ?

Wat maakt je zo’n goede personal trainer?

Als personal trainer werk ik doelgericht, ben duidelijk, straal enthousiasme uit, moedig aan waar nodig, ben altijd positief, richt me niet alleen op het resultaat maar ook op de persoon: gezondheid en levensstijl.

Wat kenmerkt je personal trainingsstijl? Hoe ga je met je klanten om?
Met een volle agenda en een druk sociaal leven is er weinig tijd om het lichaam fit te houden. Daarom probeer ik op een enthousiaste manier mijn klanten in een informele setting zo goed mogelijk te trainen en te begeleiden en dat binnen 20 minuten. Deze effectieve en efficiënte methode heeft dat inmiddels bewezen: ontspanning door inspanning.

Wat vind je belangrijk in je relatie met je klanten?
Een open relatie met de klant is van wezensbelang, er moet interactie zijn, in een positieve sfeer. Hij/zij geeft aan wat zijn/haar mogelijkheden zijn en ik speel daar op in door aan te geven wat de klant op die dag meer zal bereiken en wat het uiteindelijk resultaat zal zijn voor die klant aan het eind van de sessie.

Wat is het grootste compliment dat je van een klant hebt gekregen?
Een klant zei laatst tegen me dat ze zich niet alleen fitter voelde, maar ook dat ze zich beter voelde: gezond(er) en meer energie. Dat vond ik echt leuk om te horen. Het doet me goed wanneer ik klanten blij en enthousiast terug zie komen. Dat is het teken voor mij dat ik goed bezig ben.

Hoe motiveer je je klanten? Wat is je beste trainingstip?
Hoe ik iemand motiveer is afhankelijk van wie die persoon is, wat hij/zij doet, hoe hij/zij zich voelt die dag. Omdat het een intensieve training is, is het belangrijk dat de klant zich zo optimaal moet kunnen focussen om alles uit de training te halen voor het beste resultaat. Iedere klant is anders en dat maakt het dat iedere training weer anders is. Om die topprestatie iedere keer weer te leveren zijn focus en concentratie heel belangrijk. Door bijvoorbeeld even tot tien te tellen voordat je begint als je gehaast binnenkomt, of bewust bezig zijn met de oefening die je doet.

Wat vind je zelf van fit20?
Het is een perfecte trainingsmethode die uitkomst biedt voor mensen met een drukke baan/levenstijl. Ik ben van mening dat door de manier van trainen, de begeleiding en de uitstraling het voor heel veel mensen dé oplossing is voor een fit(ter) leven. Zelf heb ik ook de training ervaren en daarom weet ik wat de klant voelt als hij of zij bij mij komt trainen. Iedere training haalt het beste uit jezelf door middel van de effectieve en efficiënte manier van trainen.

Welke resultaten zie je bij je klanten?
Uitgaande van mijn ervaringen als personal trainer zie ik dat mijn klanten er uiteindelijk fitter, frisser, energieker en opgewekter bij lopen, deze training zorgt niet alleen voor een fit(ter) lijf maar ook voor een gezonde(re) geest, en je kunt vaak veel meer aan dan je denkt.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn gezin om leuke dingen te doen. Verder houd ik van een goed boek, gezellig met vrienden een hapje eten en drinken, en reizen.