Terug naar de studiopagina

fit20 Topper van de maand december

Deze keer is het een fit20 topper van het eerste uur, hij is al bijna twee en half jaar lid in Leeuwarden en is een drukbezette, sportieve en sociale man. De fit20 Topper van de maand december is…..?

Erik de Jong, geboren in Friesland en opgegroeid in Leeuwarden.

Wat doe je in het dagelijks leven? Heb je een drukke “sociale” agenda(hoe ziet hij globaal eruit)?
Ik ben al een aardig tijdje directeur/eigenaar van Vinco Vastgoed. Wij zijn een onafhankelijk adviseur voor vele ondernemers, beleggers en gemeenten op het gebied van vastgoed en huisvesting. Dit betekent dus een zeer drukke agenda met veel afspraken (het is veelal zittend werk en daardoor probeer ik buiten het werk om regelmatig te sporten). Ik voetbal sinds kort weer bij Blauw Wit ’34 en af en toe een wedstrijd met “Old Stars” van Cambuur Leeuwarden. Verder doe ik aan golfen, hardlopen en soms een andere uitdaging als een obstacle run of een (fiets-) uitdaging als de Homeride en FFF3FM.

Hoe ben je bij fit20 terecht gekomen?
Ik kende fit20 al vanuit Amsterdam, Almere en Den Bosch. Ik ben daar in het verleden betrokken geweest bij de verhuur van onroerend goed aan een paar fit20 studio’s . Bij toeval hebben we de ruimte aan de Westersingel 52 eveneens aan fit20 Leeuwarden verhuurd en sindsdien ben ik 1 van de eerste klanten.

Wat hoop je te bereiken met fit20 en wat betekent fit20 voor jou?
Waar ik enorm baat bij heb is het vaste trainingsmoment, omdat trainen/bewegen er anders vaak door drukte (soms enkele weken) bij blijft. Bij fit20 heb ik het gevoel dat je altijd een basis training in de week hebt gehad.

Hoe zou je fit20 willen omschrijven in een paar woorden/zinnen?

Korte en snelle manier om elke week een prima basis training te hebben. Ik loop elke week met een voldaan (en verzuurd…) gevoel de fit20 ruimte uit.

Wat zou je verder nog kwijt willen?
Dat de manier waarop training wordt gegeven uiterst plezierig – en toch intensief - is doordat deze wordt gegeven door de juiste personen, met enthousiasme, fanatisme en kundigheid. We adviseren jullie graag bij de komst van een tweede vestiging in Leeuwarden.