Terug naar de studiopagina

Over Michael

Wie is Michael Zom?

Wat maakt je zo’n goede personal trainer?

Bij mij staat de klant voorop. Ik vind het zeer belangrijk om goed te luisteren en interesse te tonen in mensen. Dit maakt het ook erg veelzijdig want niemand is het zelfde en iedereen heeft een andere aanpak nodig. Als personal trainer speel ik daarop in en weet ik voor iedereen de juiste training te realiseren.

Wat kenmerkt je personal trainingsstijl? Hoe ga je met je klanten om?
Ik weet mensen op de juiste manier te motiveren, zodat ze het ultieme uit de oefening kunnen halen. Om het beste resultaat te behalen wordt het soms zwaar en juist dan ben ik er voor de klant. Door mijn enthousiasme en kennis van deze training weet ik hoe belangrijk het is om gemotiveerd te worden.

Wat vind je belangrijk in je relatie met je klanten?
Ik vind het erg belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen en het niet als een drempel zien om te komen trainen. Ik vind het zelf erg fijn als ergens een open sfeer heerst en dit wil ik ook graag creëren voor mijn klanten.

Wat is het grootste compliment dat je van een klant hebt gekregen?
Het mooiste compliment dat ik hoop te krijgen zou zijn “wat heb ik je gemist” wanneer een klant terug zou komen van vakantie!

Hoe motiveer je je klanten? Wat is je beste trainings-tip?
Enthousiasme!! Als ik al mijn enthousiasme er tegen aan gooi dan komen we samen verder. Mijn beste trainings-tip is “vertrouw in je zelf, je kunt het!!!”

Wat vind je zelf van fit20?
Geweldig! Dat je op deze manier zulke grote stappen kunt zetten. De persoonlijke aandacht die je krijgt tijdens een training is heel erg fijn. Het is een rustige omgeving waar resultaten worden behaald. Iedereen die er aan twijfelt adviseer ik het eens te komen proberen want je zal zien dat het werkt!

Wat doe je graag in je vrije tijd
Buiten zijn. Ik vind het heerlijk om te fietsen of te wandelen of het nou warm of koud is. Ik mag ook graag met hout bezig zijn om na een wandeling lekker bij de open haard te kunnen zitten.